Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fenékviszketés, mi segíthetne?

Fenékviszketés, mi segíthetne?

Figyelt kérdés
Nem hinném, hogy féreg lenne, a széklet normális. Hüvelygombát sem gondolnék, semmi folyásom nincs. Talán csak kicsípte valami, kenegetem neogranormonnal, de sajnos nem használ. Inkább a végbél tájékán érzek erős viszketést, főleg éjszaka nagyon kellemetlen. Tudnátok ajánlani valami recept nélküli kenőcsöt? Bepanten mennyiben más, mint a neogranormon? Előre is köszönöm!
2010. okt. 21. 19:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
vakard,az segiteni fog
2010. okt. 21. 19:11
 2/17 anonim ***** válasza:
Ezzel én is sokat kinlódtam , vizsgálatokat megcsinálták, nincs semmi bajom, csak sokszor viszket. Nekem az Aurobin kenőcs vált be.
2010. okt. 21. 19:12
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem akarlak elkeseríteni, de ez féreg, méghozzá cérnagilisztának hangzik. Megfelelő higiéniás körülmények között (pl ne vakard, mert a peték rátapadnak az ujjadra és a körmöd alá, és ezzel tovább terjeszted a fertőzést) magától is elmúlhat, de jobb a biztonság, menj el orvoshoz.
2010. okt. 21. 19:13
 4/17 anonim ***** válasza:
Az éjszakai fenék viszketés az féreg fertőzésre utal.Azért viszket éjszaka,mert akkor raknak petét?
2010. okt. 21. 19:15
 5/17 anonim ***** válasza:
41%
kitörölted rendesen?
2010. okt. 21. 19:18
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem minden vizsgálatot megcsináltak, és mind negatív lett. Mégis sokszor viszket. Szóval nem feltétlenül biztos, hogy bélféreg okozza. Az orvosom még aranyérre is gyanakodott, mert állítólag annak is lehet tünete.
2010. okt. 21. 19:20
 7/17 anonim ***** válasza:
Aranyér, borosta, tanga, intim törlőkendők. Talán...
2010. okt. 21. 19:24
 8/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: Azért ez, amit a kérdező leírt mégiscsak a bélféregre a legjellemzőbb és miért ne a legvalószínűbb eshetőséggel kezdjük a probléma megoldását?
2010. okt. 21. 19:24
 9/17 A kérdező kommentje:
még egy adalék, miért is nem gondolnék bélféregre: elöl a bőröm is viszket, a köldök alatt egy tenyérrel kb. (nem a hüvely). széklet nem véres, nem elszíneződött, nem fáj, stb.
2010. okt. 21. 19:37
 10/17 anonim ***** válasza:
Bocs hogy mást mondok, de lehet gombás fertőzés is. Ugye az természetes, hogy minden nagy dolog után megmosod ! Gombára, viszketésre a Diprosalic a legjobb, ez egy folyadék, irasd fel és használd. Nálam bevált és gomba volt az oka .
2010. okt. 21. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!