Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most el kezdtem edzeni hogy a...

Most el kezdtem edzeni hogy a combomat tudjam egy kicsit növelni mert nagyon vékonyak. Szerintetek ettől a súlyom is meg fog emelkedni?

Figyelt kérdés

2023. dec. 5. 21:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De valaki szerintetek mennyi idő múlva sikerül elérnem 48 kg-t?
2023. dec. 6. 10:44
 12/19 anonim ***** válasza:

#3 Az izom tömege ugyanakkora mint a zsíré, csupán a sűrűsége más.

#11 Ezt nem igazán lehet megmondani. De ha tegyük fel napi egy órát mozogsz és a deficitednél 200-300 kalóriával többet eszel akkor szerintem 6-12 hónap. Inkább vegyél egy bérletet konditerembe, konzultálj egy edzővel, kérj tőle pár alkalommal segítséget az edzésben és az étkezésben. 20-30 ezer forintot megér az hogy az alapokat tisztába rakja a fejedben. Ott sokkal hatékonyabban tudsz majd fejlődni mint otthon.

2023. dec. 6. 12:23
 13/19 A kérdező kommentje:
Igazából sajnos nemtudok eljutni edzőterembe ezért sajnos csak itthon tudok gyakorlatokat végezni de így is sikerülni fof :) ha keveset eszek és mellette edzek akkor is lehet több a súlyom? Mármint én így egy nap kb csak 2500 kcalt tudok megenni :(
2023. dec. 6. 13:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem eszel rendesen, ezt már az előző két kérdésednél is mondtuk.

1200-at nem kajálsz meg egy nap, mégis miből, hogyan akarsz hízni???

2023. dec. 6. 14:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Edzéssel fogok hízni.
2023. dec. 6. 16:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem az edzéstől hízol hanem ha több kalóriát viszel be mint amennyire a testednek szüksége van. Alap dolgokkal nem vagy tisztában, álomvilágban élsz.
2023. dec. 6. 20:34
 17/19 A kérdező kommentje:
Nyilvánvalóan ha edzek több kalóriát viszek be a szervezetembe. És ugye ezzel növelem az izomzatom aminek nagyobb a súlya tehát a súlyom is növekszik
2023. dec. 6. 20:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, mennyi a comb kerületed a legvastagabb részén mérve?

Mindig ennyire vékony voltál? Nincs étvágyad?

Ha nem fogytál, hanem alapból mindig vékony voltál, akkor nem kell különösebben aggódni, idővel maguktól jönnek fel a kilók. Lehet a hirtelen testmagasság növekedés miatt is.

Ha fogytál az utóbbi időben, akkor ki kéne deríteni az okát. Lehet lelki oka, szükség lehet egy orvosi kivizsgálásra is.

Önmagában az edzéstől nem tudsz hízni. Sőt, még annyival is többet kell enned, amennyit mozgással ledolgozol. A súlyzós edzés is energia igényes. Talán még a 2500 kcal is kevés. Lehet dúsítani az ételeket pl reszelt sajttal, tojással stb, hogy több legyen a fehérje. A magvakban sok egészséges fajta zsiradék van, és magas a kalória tartalmuk. Ezeket főétkezés után érdemes még pluszban fogyasztani, hogy ne vegyék el az étvágyad. A túlzott zsiradék bevitel viszont nem ajánlott. Szénhidrátokból érdemes feltankolni edzés előtt, az megakadályozza az izomtömeg vesztést. Akár egy banán, egy smoothie vagy turmix jó lehet erre a célra.

2023. dec. 6. 22:39
 19/19 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen vékony voltam. Nagyon nagyon nehezen hízok mégha telezabálom magam akkor is alig hízok. Sajnos. Most hallottam hogy edzéssel, izomnöveléssel lehet a súlyt is növelni.
2023. dec. 7. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!