Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most el kezdtem edzeni hogy a...

Most el kezdtem edzeni hogy a combomat tudjam egy kicsit növelni mert nagyon vékonyak. Szerintetek ettől a súlyom is meg fog emelkedni?

Figyelt kérdés

2023. dec. 5. 21:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, de szerintem inkább legyél elégedett azzal, amit a tükörben látsz, mint hogy most azon kattogj, hogy mennyi a súlyod
2023. dec. 5. 21:48
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) igazából szeretném ha több is lenne a súlyom ugyanis 41 kg vagyok... de szeretném ha izmosodnák is
2023. dec. 5. 21:54
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Izomnövelésnél a súlyod is nőni fog, mivel az izom tömege nagyobb mint a zsíré, gyorsabb ütemben, mintha simán híznál. De ez az egészséges :)
2023. dec. 5. 22:00
 4/19 anonim ***** válasza:
+nekem a tömegnövelésre a növelt fehérjebevétel mindig bejött, én is inkább felszedni próbálok általában hogy elerjem az egészséges súlyt, olyankor szoktam fehérjeszeletet enni, több fehérjét enni (tojás, zsírszegény sajt, Tofu, de én vega vagyok :D a hús is jó, tiszta fehérje :) )
2023. dec. 5. 22:02
 5/19 A kérdező kommentje:
:) és kb. Mennyi idő alatt tudnék felhízni 48 kg-ra ha mindennap csinálok guggolásokat és kitöréseket? (Plusz még tolóckodást is hogy a kezemen is az izom növekedjen)
2023. dec. 5. 22:03
 6/19 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy valahol olvastam hogy elvileg ezzel a testzsír százalék is megemelkedik az edzéssel. Ez igaz? Az is jó lenne ha megemelkedne(nem nagyon) ugyanis az is elég kevés nekem,13% és 17% az egézséges.
2023. dec. 5. 22:12
 7/19 b1812567 ***** válasza:

Zsír akkor lesz több a testeden, ha több kalóriát eszel, mint amennyit a szervezeted elhasznál. De csak ezért nem érdemes extrán szénhidrátot (pláne cukrot) meg zsiradékot magadba tömni. Összességében többet kell enned, de legyen kiegyensúlyozott, az izomnövelés miatt több fehérjével.

Az izom növelését meg a terhelés segíti. Jók a saját testsúlyos gyakorlatok, mert nem fogod hirtelen megerőltetni, de eleinte gépekkel, súlyzóval hatékonyabb lesz. És könnyebben fogsz bizonyos izmokat megdolgoztatni.

Arra figyelj, hogy ha az elején hirtelen kezd nőni az izomtömeged meg a testzsír mennyisége is, a bőrödön nyomot hagyhat. Szóval lassan kezdd, hogy ne legyél csíkos, és a tested is hozzászokjon a terheléshez (pl izületek).

2023. dec. 5. 22:48
 8/19 anonim ***** válasza:

Ha eszel is rendesen, akkor a súlyod is nőni fog. De ne gondold, hogy havi + egy meg két kg izmot felszedsz

Milyen magas vagy?

2023. dec. 6. 00:17
 9/19 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok
2023. dec. 6. 06:29
 10/19 A kérdező kommentje:
És nem szoktam gépekkel gyakorolni csak mindennap megcsinálok kb. 50 guggolást és 30 kitörést
2023. dec. 6. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!