Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ha nagyon kell pisilni...

Lányok! Ha nagyon kell pisilni akkor ti hogyan tartjátok vissza?

Figyelt kérdés

Nincsen semmilyen szervi bajom, és nem egy fétises hülye vagyok. Csak szimplán érdekel hogy ti hogyan tartjátok vissza. Szimplán csak nem gondoltok rá? Vagy keresztbe teszitek a lábatokat? Érdekel hogy nektek mi válik be ha ilyen szituációba kerültök. Velem már sokszor volt ilyen, és mindig érdekelt hogy más lányok mit csinálnak ilyenkor.

16/L

2023. dec. 2. 10:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne bántsátok őt, szabad kérdezni itt, azért van a rovat is. Nyilván egy aranyos, kedves lány. Örülnék, ha rám írna.
2023. dec. 14. 15:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyszer úgy értem haza, hogy pisilnem kellett. Leguggoltam, hogy levegyem a cipőmet és közben rámtört egy erős inger. Azt éreztem, hogy ha felállok, akkor bepisilek, de ha guggolva maradok, akkor is és kétségbeesetten próbáltam visszatartani. Nagyon rossz, amikor nagyon kell pisilned, nem messze vagy a wc-től, de nem tudsz elmenni oda, mert ha megmozdulsz, összepisiled magad. Ráadásul csak ront a helyzeten a wc látványa, belegondolni hogy ha végre elmúlik az inger, odarohansz és csak pisilsz és pisilsz és pisilsz vagy abba belegondolni, hogy mindjárt elereszted magad, elkezdesz pisilni, megkönnyebbülsz, ettől csak erősödik az inger és nem akar elmúlni és bepisilni sem akarsz. Azóta ha úgy érek haza, hogy pisilnem kell, nem veszem le a cipőt csak megyek a wc-re. Nem is guggolok le semmiért, nehogy megint így járjak.
2023. dec. 23. 18:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Először csak elterelem mással a figyelmem, később összeszorítom a combom. De ha, tegyük fel, órák óta (pl 8-10) nem voltam pisilni, akkor nagyon mocorgok, sajnos ilyen is előfordul
2024. márc. 3. 16:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha megyek az utcán, akkor mindenképpen elterelem a figyelmemet. Állva nehezebb visszatartani, főleg feltűnés nélkül és ha elkezdem magam nyugtatni, hogy már csak kicsi hiányzik és pisilhetek vagy elkezdek pánikolni, hogy mennyire kell, akkor nagyon erős ingerek tőrnek rám.

Persze nem mindig sikerül elterelni a gondolataimat. Ha nagyon feszül a hólyagom, akkor igyekszem mélyeket lélegezni, a kezeimet tördelem vagy zsebre vágom a kezeimet és ökölbe szorítom. Ha erős inger tör rám és pont látnak akkor megállok és vagy leguggolok és úgy teszek, mintha keresnék valamit a táskámban vagy kétrét görnyedek és úgy teszek, mintha a irakat alján nézné valamit.

Minden vizes dolgot próbálok kiszedni a fejemből, ha nagyon csobog valaol a víz, pl egy szöőkút mellett megyek el vagy valaki ereszti a kútból a vizet akkor berakom a fülhallgatót vagy másfele nézek.

Ha meg kell állnom mert pl várnom kell a liftben, a a legrosszabb. A testem, mintha igényelné, hogy mozgásban legyek, ilyenkor egy helyben toporgok.

2024. márc. 6. 09:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha ülnöm kell, például iskolában (felnőttoktatás és nagyon soszor kell óra alatt pisilnem), könnyebb visszatartani, de azért rosszabb, mert néha úgy érzem a hólyagoat, mintha ki akarna pukkadni. Előre-hátra szoktam hintázi, az nagyon kicsit enyhíti,a lábaimat rakosgatom ide-oda vagy eresztbe teszem a lábaimat és váltogatom. A nehéz amikor felállok, olyankor nagyon felerősödnek az ingerek és egyből szaladnom is kel ki a teremből.
2024. márc. 6. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!