Az iskolában/munkahelyen miben tartjátok a tampont, betétet? Mennyit hordtok magatokkal? (pl. táskában, zsebben, stb.)
Figyelt kérdés
Kinél mennyi az ami állandóan van a táskában, és a táska melyik részében tartja?2021. aug. 27. 11:01
1/10 anonim válasza:
Már nem vagyok iskolás, de a munkahelyre is hasonló módon szoktam vinni. A táska egyik kisebb zsebébe teszem bele, általában 4 betét mindig van nálam + tampon, ebből valamennyivel több szokott nálam lenni, 7-10 db is.
2/10 anonim válasza:
Nem lány vagyok, de a barátnőim vagy egy kicsi pénztárcaszerű kicsi táskában, vagy egy kicsi fém dobozban tárolták a táskájukban.
3/10 anonim válasza:
Én mindig raktam a farmerem legkisebb oldalsó zsebében. Abban ami a sima zseb felett van. Abban nem látszik ki. Ha nem volt ilyen akkor nyilván a táskám egy belső kis zsebében. Ma is ott tartom. Kolléganőm egy kis neszeszerben tartja.
4/10 anonim válasza:
Volt régen ilyen fém díszdobozos kemény cukorka, már nem tudom, milyen márkájú és hol lehetett kapni, de a fémdoboz pont akkora volt, hogy belefért kb. 3 darab betét egymáson. Amíg betétet használtam, abban hordtam. Még ki is dekoráltam szalvétatechnikával :) Viszont jó pár éve áttértem az intimkehelyre, amihez napközben nem kell hozzányúlni, szóval már rég nincs ilyen problémám :D
5/10 anonim válasza:
Nekem egy lapos négyszög alakú fém dobozom van. Valamelyik Libresse betéthez adták. Elfér benne a tampon, összehajtva 2 tisztasági betét is, meg 1-2 szem gyógyszer, attól függően mennyi tamponnal töltöm fel.
6/10 anonim válasza:
Az én menstruációmhoz kb. órát lehetne igazítani, szóval nálam csak tényleg akkor van, amikor kell. (Használok egy appet, ami két nappal előtte szól, hogy "figyelj, mindjárt megjön!") Mivel kelyhet és mosható tiszasági betétet használok, ezért a kelyhet a kis vászontasakjában rakom be a táskába, a betétet meg a szintén saját kis nejlon tasakjában. Mindkettőt a táska legkisebb zsebébe.
7/10 anonim válasza:
nekem a táskám belső zsebébe vannak a betétek :) és ált 3-4 db mindig van benne :)
8/10 anonim válasza:
Neszeszer:
4-6 betét, 2-3 tampon
9/10 anonim válasza:
Munkahely. Kicsi neszeszer a táskában, most fogamzásgátlót szedek, elég a tisztasági, úgyhogy az van benne pár db.(összehajtva). Mikor erősebb volt a vérzés, akkor 2-3 betét/tampon.
10/10 anonim válasza:
A táskám egyik zsebének a zsebében
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!