Lányok, ti miket használtok, amivel rendben tartjátok az intim területeiteket? Pár tipp?
Figyelt kérdés
Mivel lehet megfelelő szinten tartani a hüvely pH értékét?
Mi vált be nektek?
Köszönöm a segítséget!! :))
2021. nov. 24. 15:24
1/9 anonim válasza:
Azzal leginkább, ha nem b.tatod. Normális esetben a hüvely öntisztuló, nem kell bele semmit kenegetni, dugdosni, nem kell kimosni, irrigálni stb.
Nyilván a külső genitáliákat az ember mossa, de ennyi. Más teendő nincsen vele.
2/9 A kérdező kommentje:
A külső dolgokra gondoltam igazából.
Sima vízzel szoktam mosni, mert tudom hogy a szappan, tusfurdo meg hasonlokat semmikepp nem szabad hasznalni ra.
2021. nov. 24. 16:15
3/9 anonim válasza:
2-es Miért ne lehetne? Amit kívül használsz semmilyen hatása nincs belülre. Az intim mosakodók is csupán parasztvakítás jó pénzért.
4/9 A kérdező kommentje:
#3 Hát remélem nem tusfurdozod a hüvelyed:))
2021. nov. 24. 17:08
5/9 anonim válasza:
Hüvelybe semmit, be is tiltanám ezeket a intim mosakodó szereket.
A hüvely ugyanolyan öntisztuló mint a hallójárat ha békénhagyják és egészséges.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 es te kívülre mit?
2021. nov. 24. 17:23
7/9 anonim válasza:
4-es A hüvelyem nyilván nem, viszont kívülről ugyanazt a tusfürdőt használom, mint bármelyik testrészemre.
8/9 anonim válasza:
A "kívüllel" kapcsolatban: a külső részeket, tehát a nagyajkakat, a szeméremdombot, a hajlékokat, tehát azt a részt amin szőr van, azt természetesen meg kell mosni tusfürdővel, ugyanúgy mint bármelyik más testrészt, hiszen ott izzadsz. Viszont a nagyajkak belsején lévő részeket tehát a kisajkakat, a csiklót stb NEM kell semmiféle kencével mosni, csak simán odarakod a zuhanyrózsát és az ujjaiddal, sima vizzel kimosod. Csakis ennyit kell tenned ahhoz, hogy tiszta és egészséges legyél, minden más csak marketing baromság és ártalmas. Minden nőgyógyász ugyanezt mondaná el neked.
9/9 anonim válasza:
Most biztos meg leszek kövezve, de lactacyd sensitiv intim lemosót használok, nekem ez vált be, nem volt gondom tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!