Kb egy héttel előbb megjött menstruáció okai? Eddig mindíg rendben volt,de most megjött előbb. Nektek,ha volt ilyen mitől volt?
Figyelt kérdés
Hétfőn kérek időpontot orvoshoz,de félek nincs e nagy baj.2021. szept. 24. 11:56
2/12 anonim válasza:
Teljesen normális!
Nekem is előbb jött meg. Mindig mikor időjárás változik a mensim is :(
3/12 anonim válasza:
asszonynak is előbb jött kb egy héttel szívás is volt mert pont egy esküvőn voltunk valószínűleg időjárás stb :D
4/12 A kérdező kommentje:
2es,mennyivel előbb?
2021. szept. 24. 12:16
5/12 anonim válasza:
Mostanában nekem is kaotikusan jön meg. Időjárásra nem érzékeny szerencsére, csak az oltásokra.
6/12 anonim válasza:
Engem utal a testem szerintem, mindig a legrosszabbkor jon meg :D
Altalaban pontos, csak akkor nem, ha valami fontos programom lenne, vagy korabban vagy kesobb jon meg, attol fuggoen, hogy mikor van dolgom.
Egyebkent valoszinuleg a stressz miatt van, izgulos tipus vagyok, foleg, ha vizsgakrol van szo.
7/12 A kérdező kommentje:
6os és volt,hogy egy héttel előbb jött?
2021. szept. 24. 13:14
8/12 anonim válasza:
Nekem éheztetéstől van/volt hogy elcsúszik néha
9/12 anonim válasza:
6-os vagyok, igen, volt mar, jott meg 1 hettel elobb, kesobb, 2 hettel kesobb, mindenfele.
Voltam orvosnal is, meg ugye evente alapbol megyek rakszuresre, de nem talalt semmit, o is mondta, hogy ez tuti a stressztol van.
10/12 A kérdező kommentje:
Lehet én reagálom túl akkor.
2021. szept. 24. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!