Már 16 napja menstruálok ez normális??
Ismerem ezt az érzést, nekem sem állt be soha. Aztán elkezdtem írni és rájöttem, hogy amúgy egész rendszeres, stressz hatására szokott késni. Érdemes lenne felírni a napokat neked is és elvinni a nőgyógyászhoz jövőre.
Nem kell szégyelni, nem a te hibád, hogy nem állt be, de sokkal jobban fogod magad érezni, ha elmondod neki és nem szorongsz rajta még egy évet.
A legrosszabb, ami történhet, hogy ajánl egy diétát vagy ad fogamzásgátlót, ami helyrerakja a hormonokat.
Amúgy sokaknak megborult a hormonháztartásuk. Sokan az oltásra panaszkodnak, de sok nem oltottnak is vannak tünetei, lehet, hogy az allergiák (idén nagyon erős volt az allergiás időszak) is bekavarnak vagy a covid módosult az élelmiszerellátás és az új helyek kevesebb hormont raknak bele az ennivalókba/húsokba, vagy az emberek bocsájtanak ki hormonokat, ami megzavarja a környezetükben lévők hormonjait.
A lényeg, hogy ne aggódj, most sokan tapasztalnak hasonlókat. Ha nem marad abba a menstruációd egy héten belül, akkor beszélj orvossal, lehet, hogy vasat kell szedned meg egyéb vitaminokat.
nekem 1x 40 napig nem múlt el
nőgóygyász kioktatott hogy ha nem szedek fogamzásgátlót, nem tud segíteni
később kiderült h pajzsirigy alulműködésem van, mióta be van állítva a pajzsmirigy gyógyszerem, azóta havonta megjön, és max 7 napig tart.
vérvételt kellene kérni a háziorvostól, amiben néznek tsh-t, ha magas, akkor endokrinologust kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!