Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem megy fel? Lehet,...

Miért nem megy fel? Lehet, hogy frigid vagyok? Valami baj van velem??

Figyelt kérdés

Nem megy fel a tampon, a vége még ki is lóg kb. Nagyon fájó érzés, olyan mintha nem lenne már "tér" ahova tovább lehetne nyomni. Hiába erőltetem, nyomom,nem megy feljebb, fizikailag falba ütközik. Pedig a legkisebb mérettel próbálkozom.

Nem voltam még rendesen fiúval. Egyszer egy fiú behatolt, egyetlen egyszer "betette", de rögtön elsírtam magam úgy fájt, szóval abba is hagytuk.

Valami gond van velem??

2023. nov. 27. 14:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
10-es vagyok: "Vagy ha visszatartom a sírást, fájdalmat és hagyom, hogy tovább folytassuk a szexet, akkor lehet, hogy kitágulok valamelyest?" Ezt semmiképpen sem, tönkrevágod a szexuális életed totálisan.
2023. nov. 27. 18:27
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
A szexet fejezzétek be, nem csak mert házasság előtt vétkes, hanem mert igazi mély szerelem nincs, a tested nem készül rá emiatt és csak erőszakoskodás az egész.-
2023. nov. 28. 14:17
 13/16 anonim ***** válasza:
14%
Tehát erőszakkal akarjátok azt aminek a tested még nem érzi idejét
2023. nov. 28. 14:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
12-es, 13-as: ez az elvakult vallásos szélsőségesség teljesen felesleges ide, a 21. században élünk, az emberek többsége nem vallásos, pláne nem ilyen szinten.
2023. nov. 28. 14:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is rhadtul fájt az első szex, ez ilyen. Nem mindenkinek hipphopp becsúszik, hiába voltam nedves és nyalt ki előtte.

Alapból szűk vagyok, szóval a barátomnak sincs könnyű dolga, pedig ő kisebb méret, mint az exem volt.

Vszeg rástresszelsz az egészre, azért fáj a szex, és azért fáj a tampon felrakása, pedig ha az ujjad felmegy, akkor annak is kell, mert az még kisebb.

2023. nov. 28. 14:57
 16/16 anonim ***** válasza:
80%
Remélem, hogy a 12-13-as válaszát kitörlik, mert csodálatosan el lehet ültetni egy adag bűntudatot egy eleve is kissé labilis emberben, mint a kérdező.
2023. nov. 28. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!