Miért nem megy fel? Lehet, hogy frigid vagyok? Valami baj
van velem??
Figyelt kérdés
Nem megy fel a tampon, a vége még ki is lóg kb. Nagyon fájó érzés, olyan mintha nem lenne már "tér" ahova tovább lehetne nyomni. Hiába erőltetem, nyomom,nem megy feljebb, fizikailag falba ütközik. Pedig a legkisebb mérettel próbálkozom.
Nem voltam még rendesen fiúval. Egyszer egy fiú behatolt, egyetlen egyszer "betette", de rögtön elsírtam magam úgy fájt, szóval abba is hagytuk.
10-es vagyok: "Vagy ha visszatartom a sírást, fájdalmat és hagyom, hogy tovább folytassuk a szexet, akkor lehet, hogy kitágulok valamelyest?" Ezt semmiképpen sem, tönkrevágod a szexuális életed totálisan.
2023. nov. 27. 18:27
12/16 anonim válasza:
A szexet fejezzétek be, nem csak mert házasság előtt vétkes, hanem mert igazi mély szerelem nincs, a tested nem készül rá emiatt és csak erőszakoskodás az egész.-
2023. nov. 28. 14:17
13/16 anonim válasza:
Tehát erőszakkal akarjátok azt aminek a tested még nem érzi idejét
2023. nov. 28. 14:18
14/16 anonim válasza:
12-es, 13-as: ez az elvakult vallásos szélsőségesség teljesen felesleges ide, a 21. században élünk, az emberek többsége nem vallásos, pláne nem ilyen szinten.
2023. nov. 28. 14:20
15/16 anonim válasza:
Nekem is rhadtul fájt az első szex, ez ilyen. Nem mindenkinek hipphopp becsúszik, hiába voltam nedves és nyalt ki előtte.
Alapból szűk vagyok, szóval a barátomnak sincs könnyű dolga, pedig ő kisebb méret, mint az exem volt.
Vszeg rástresszelsz az egészre, azért fáj a szex, és azért fáj a tampon felrakása, pedig ha az ujjad felmegy, akkor annak is kell, mert az még kisebb.
2023. nov. 28. 14:57
16/16 anonim válasza:
Remélem, hogy a 12-13-as válaszát kitörlik, mert csodálatosan el lehet ültetni egy adag bűntudatot egy eleve is kissé labilis emberben, mint a kérdező.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!