Miért nem megy fel? Lehet, hogy frigid vagyok? Valami baj van velem??
Nem megy fel a tampon, a vége még ki is lóg kb. Nagyon fájó érzés, olyan mintha nem lenne már "tér" ahova tovább lehetne nyomni. Hiába erőltetem, nyomom,nem megy feljebb, fizikailag falba ütközik. Pedig a legkisebb mérettel próbálkozom.
Nem voltam még rendesen fiúval. Egyszer egy fiú behatolt, egyetlen egyszer "betette", de rögtön elsírtam magam úgy fájt, szóval abba is hagytuk.
Valami gond van velem??
Milyen pszichés okai lehetnek ennek?
És ezen lehet változatni?
Vagy ha visszatartom a sírást, fájdalmat és hagyom, hogy tovább folytassuk a szexet, akkor lehet, hogy kitágulok valamelyest?
Az is lehet, hogy nem találtad meg a helyes irányt...
Próbáld meg először az ujjaddal kitapintani, hogy merre vezet a hüvely fala, és óvatosan, nem erőből keresd meg azt az irányt a tamponnal is.
Mikor először próbáltam ki a tampont, én is alig tudtam betolni, nem értettem, hogy ezt hogy bírják ki a nők, le sem tudtam volna ülni... aztán másodjára véletlenül jó helyre csusszant, és megvilágosodtam 😀
Csöppet se biztos, hogy pszichés oka van.
Kérdező, én a helyedben meglátogatnám a nőgyógyászt ezzel a problémával.
#3as
Igen, ezt hallottam már, hogy érdemes kézzel kitapogatni, de én attól is vmiért bestresszelek, meg az is fáj, olyan furának érzem csinálni:///
#4es
Miért? Lehet, hogy konkrétan fizikai szűkület van ott?
#4 vagyok.
Nem a tamponra, hanem az első szex. élmény fájdalmasságára gondoltam. Nem normális dolog, hogy úgy fájt, majd elsírtad magad. Legföljebb, ha megerőszakoltak volna, de nyilván itt nem ez történt.
Ennek lehet testi és pszichés oka is. Hagyományosan először a testi okot kéne kizárni (ha tényleg nincs) és utána nézni a lelki dolgokat.
Menj orvoshoz. Lehet pl fal a hüvelyedben vagy akármi fejlődési rendellenesség.
A doki nem bánt. Menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!