Igaz az, ha egy lány sokat számítógépezik, frigid lesz?
Figyelt kérdés
2008. márc. 31. 20:13
1/9 anonim válasza:
Ez egy hatalmas nagy marhaság! Nehogy elhidd, én is rengeteget (napi majdnem 4-5 óra, hétvégén van az 10 is) ülök számítógép előtt, mégsem vagyok frigid! ;)
2/9 anonim válasza:
nem igaz, de az tény, hogy vannak sokkal értelmesebb dolgok is mint a számítógépezés!!!!
4/9 anonim válasza:
Ez már megint mekkora baromság? Ez kb. olyan, mint amikor kitalálták, hogy aki sok szódát iszik, az impotens lesz. Meg hogy a mentolos cigitől buzik lesznek a pasik. A frigidségnek általában lelki okai lesznek. Az más kérdés, hogy van, aki a számítógép miatt elhanyagolja a nemi életét.
5/9 anonim válasza:
hát hogyne! az anális szex meg fogyaszt. :D
6/9 A kérdező kommentje:
anyám mondta
2008. ápr. 1. 15:01
7/9 anonim válasza:
Hmm.. anyukad sztem riogatni akart.. :D Ha nem iskolaba, vagy bnommel vagyok akkor altalaban a gep elott ulok. Nem vagyok frigid, max a szemem romlott egy picit.. :)
9/9 anonim válasza:
utolsónak válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__12..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!