Méhnyakrákos leszek,tehetek ellene valamit?
Évente járok szűrésre. Előző szűréskor ASCUS sejteket találtak,akkor fél év múlva vissza kellett mennem. HPV szűrés negatív lett.
Akkor azt mondta a doki, mivel a HPV negatív lett,elég 1 év múlva újra nézni.
Idén októberben voltam rákszűrésen. Azt mondta akkor, hogyha október 31-ig nem szól,akkor minden oké.
Erre tegnap (nov 7) hívott a doki, hogy mirigysejteket találtak ott, ahol nem kellene lenniük.
3 hónap múlva vissza kell mennem ismétlésre.
40 éves nő vagyok. Óvszerrel védekezünk a férjemmel, hormont nem szedek.
Most ennek tényleg az lesz a vége, hogy méhnyakrákom lesz, és én nem tehetek semmit??
Mik azok a mirigysejtek?
Azt írja,hogy kellene kolposzkópia, ultrahang, hpv szűrés. Nagyobb eséllyel rákmegelőző vagy rákos folyamatra utal...
Nekem csak annyit mondott a doki,hogy 3 hónap múlva menjek vissza. Magánrendelés.
Szerintem menj el addig egy másik dokihoz, megteheted. Az sem jó, ha szorongsz januárig.
Nekem adenicarcinoma in situ volt pár éve, konizacios műtéttel megoldották.
Elmegyek. Kaptam időpontot keddre (11.14.).
Kíváncsi lettem volna, hogy P hanyas a leletem. Felhívtam a háziorvosom, az EESZT-ben nincs fent semmi. Szóval még azt sem tudom. Szinte semmit...
Szóval elmegyek egy másikhoz,ez egy idősebb férfi, onkológus is, majd ő megnéz. És hátha ad leletet is. Jó lenne..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!