Fogamzásgátlót hogy írassak fel?
28 éves vagyok.Nem szedtem fog.gátlót,most viszont bőrgyógyász mondta, hogy szedjem, mert egy olyan gyógyszert fog felírni amihez az is kell.
Állami nőgyógyászhoz nem szoktam menni, mert 1x voltam és baromi rossz élmény volt. Sírva jöttem ki.... Azóta csak magánba szoktam menni rákszűrésre.
Kérdésem, hogy ha fog.gátlót íratok fel akkor is megvizsgál a nőgyógyász vagy akkor azt csak felíratom? Mert a magán az ugye 20 ezer Ft körül van és azért annyira nem vet fel a pénz, nem azért járok magánba csak az állami nekem egy bunkó f@sz volt.
Tudom a bőrgyógyász is 20. 000 Ft-ért írja fel a gyógyszert/krémet és akkor még semmit nem csinált, de nem tudom, hogy a fog.gátlóhoz kell e vizsgálat is?
Mert ha nem lehet, hogy államiba mennék, ha csak felírja de ha vizsgálat is kell akkor magánba mert én kivagyok az állami vizsgálatoktól sajnos..
Légyszives alátámasztani amit mondasz, hiteles forrásból
"itthon még annyi protokoll sincs, mint külföldön"
Ha ezt nem sikerül megvédened, akkor libsi hazaáruló vagy.
Alátámasztottma, nem is egy darab cikkel, hanem többel. Ezek hivatalos, nemzetközi ajánlások.
De talán neked kellene először bizonyítanod, ha már állítasz valamit.
Ha azt állítod, hogy KÖTELEZŐ a thrombophilia szűrés OAC felírása előtt, akkor keress egyetlen egy ajánlást rá.
Ja, hogy nincs?:D
26: ja akkor még én szóljak az orvosnak hogy vizsgáljon ki?
25 ezer Ft-ért illene ezt tudnia..
Nem mindenki tudhatja az orvos dolgát.
Én pl nem tudom mit kell megnézni hozzá, mivel sosem szedtem. És nem is akartam most sem de már nagyon idegesít hogy csúnya az arcom és a létező összes kozmetikusnál jártam a környéken, amit lehetett rákentem, de hiába. Belülről kell a dolgokat megoldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!