Hogy írassak fel fogamzásgátlót a mostani helyzetben?
Nőgyógyászom egy héten egyszer rendel, és van egy olyan érzésem, hogy a héten már nem szabad majd kimozdulni sehova. Illetve ki tudja lesz-e rendelés. Háziorvossal még sosem írattam fel, nem is ismerem őt, nem voltam beteg mióta ő az orvosom.
Április végéig van még gyógyszerem, de szeretnék felíratni egy újabb dobozzal. Szerintetek mit csináljak? Ti hogy oldjátok meg?
A háziorvost próbáltam hívni, ott meg ki van kapcsolva a telefon, max üzenetet lehet hagyni. Nem tudom mit csináljak már. Személyesen félek bemenni a sok beteg közé.
Esetleg megvárom a csütörtököt, hogy rendel-e a nőgyógyász ha addig nem lesz kijárási tilalom, mert már azt beszélik itt.
Ha ő sem rendel akkor nem tudom sajnos. Április végéig hátha rendeződik ez a vírusos helyzet aztán tudok feliratni :(
Az bosszant, hogy többször voltam bent a nőgyógyásznál receptért, de az asszisztens mindig lerázott, hogy sokan vannak stb. Most jött a vírus erre megszívtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!