Hogyan kerülitek el, hogy pisilésnél a tampon kihúzószála ne legyen pisis?
(Mielőtt jönnének az értelmes kommentek, tudom, hogy nem oda kell tenni a tampont, ahol pisilünk). De mivel eléggé közel vannak a dolgok, így mégis problémás lehet pisilésnél, hogy "útban van" a kihúzószál.
Ti mit csináltok a szállal amikor pisiltek? Vagy cseréltek tampont minden pisinél is? Vagy nem foglalkoztok vele? Ha véletlen lepisiljük, nem megy fel (be) a tamponba a pisi a szálon keresztül - és telik meg hamarabb?
9-es: mert rosszul használtam, mint kiderült amúgy. XD De utáltam is, szóval kb. Csak 2 hónapig volt tamponom kamaszként, nem releváns a kommentem igazából én arra akartam utalni, hogy vannak más megoldások is.
Menstruációs kehelynek nincs zsinórja és akár 10-12 órát is kibír. Hátránya, hogy nehéz higiénikusan tisztítani.
Hátrahúzom, mert a húgycsőnyílás előrébb van, mint a hüvely, de még így is 3000x kényelmesebb - főleg nyáron - mint a betét.
Mondjuk nekem sohasem esik ki kakiláskor :D, szóval aki ezt írta, igen, vagy életében nem használt tampont, vagy szr méretet használ, vagy ennyire gyenge az izomzata.
Én viszonylag sűrűn pisilek, menstruációnál meg pláne, de nem erős a vérzésem, így nem cserélek mindig. Vki már megírta a helyes választ, hátra kell fogni a kihúzószálat, és akkor nem lesz pisis. Előre felesleges, és butaság is, előrébb van a húgycsőnyílás, úgy persze, hogy pisis lesz. Én igénytelennek tartom, aki nem foglalkozik vele, párszor előfordult nálam, hogy mentem pisilni, és elfelejtettem, hogy van bent tampon, elég kellemetlen, ha pisis lesz a kihúzószál, és nem is higiénikus.
13-as: Nem kell a végbélbe beletömködni, csak hátrafelé tartani. Előre viszont tök felesleges.
Nem mondod 🤣 fel nem merült bennem,hogy odadugja bárki is.
Én olyan 20 éven keresztül elől hordtam és jól működött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!