Első menstruáció? Mi lenne jobb?
Első, te beteg vagy...
Második: köszönöm szépen. Ez most hirtelen jött szegénynek, eléggé utálja magát a tudatot is, hogy ezentúl ez lesz. Azért is merült fel, mert napi több órát utazik a suliba és haza, szóval gázos szegénynek :(
Napi több órát általánosba? :O Hol éltek ti? Én középsuliba utaztam 1 óra 20 percet kb (egy irányba) és a kifejezetten messziről járók közé tartoztam.
Hát, idővel megszokja majd nem nagyon van más választásunk :)
Utolsó, a kérdés szempontjából teljesen mindegy. Amúgy egészen pontosan több, mint másfél óra oda-vissza út, plusz hazafelé sokszor várni kell, mert épp lekési a buszt.
Már most utálja szegény :D Én is boldogabb voltam, míg csak évente 1x jött meg :D
Szerintem az lenne a fair, hogy legyen otthon egy kosár, mondjuk a szobájában vagy a fürdőben, és tudjon választani, kipróbálni minden opciót.
Én tennék bele:
- 3-4 menstruálós bugyit (ami egy szövet betét alsóneműbe építve) - Ezt mosni kell, feketét érdemes venni
-egy csomag mini tampont
-egy csomag szárnyas betétet, az éjszakai típusból
-egy csomag vékony, csak felragasztós betétet
-melegvizes palackot
-egy tábla csokit
-fájdalom csillapítót
Nyilván nem úgy értettem, hogy add meg a címedet vagy akár a települést :) Lehet rám mondani, hogy buborékban élő pesti de megdöbbentem hogy vannak ilyen helyek az országban, ahol az általános is órákra van.
Én középsulit is a szak miatt választottam amúgy lett volna jóval közelebb. Rákospalotáról jártam Pesterzsébetre, előfordult hogy egy óra öt vagy egy óra tíz perc alatt is megtettem, de mindig rászámoltam mert néha nem úgy jött ki a csatlakozás. A nulladik órákat különösen imádtam :D
Felétek meg a kis elsősök is napi három órát buszoznak hat évesen oda-vissza? Durva.
5-ös, köszi a tippeket!
Hatos, mi vidékiek vagyunk, de városból költöztünk falura. A lányom kéttannyelvűbe jár. Nem akartuk átvinni a falusi, nemzetiségi suliba 5 év után.
Nekem nincs lányom, de biztos, hogy a betétet és a menstruációs bugyit ajánlanám neki.
Őszintén én akkor nőttem fel, amikor még betét sem volt. :) Vattát használtunk. (Aztán talán 3.-4. gimis korom körül már volt betét, az az igazi, jó vastag, aminek nem volt szárnya és mindig félrecsúszott. Inkább nem is használtuk.)
Jobb, ha a vér akadálytalanul ki tud jönni, nem érdemes/kell azt felfogni a hüvelyben. Lehet lepontozni.
Utolsó, nem szoktam senkit lepontozni. Hisz itt véleményeket, tanácsokat kérek, nincs ( szerintem) jó vagy rossz válasz. Amúgy meglep, hogy valami kretén mindenkit lepontozott.
Most ott tartunk, hogy nemrég hozta haza az apja, ne kelljen buszoznia. MINDENE csupa vér.. Tampont nem akar használni, ez meg nem opció, hogy dobáljuk ki a ruháit.
9
Nem neked írtam, h lehet lepontozni. Népszerűtlen nézet, h ne használjunk tampont.
Azért a ruháit ne dobd ki...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!