Mit csináljak ha az osztályból csak nekem jött meg? Hogyan rejtsem el?
Na hogy kapjál normális választ is, megértelek valahol én második voltam. Mondjuk én nem voltam annyira szégyellős sőt eleinte még örültem neki, hogy olyan "nagylányos" volt. Azóta persze már nem annyira :D
De megértem, hogy azért reklámozni nem akarod. Vidd a táskádat a mosdóba, ha mondjuk egyik teremből a másikba mentek, akkor főleg nem feltűnő. Vagy tedd tolltartóba, kis neszeszerbe, de a zsebedbe, ruha alá is át tudod csúsztatni pár másodperc alatt egy kis rutinnal.
A tesi még a másik ami eszembe jut. Nem tudom kaptok-e felmentést, de nyilván az a legegyszerűbb. Vagy nem viszel cuccot, ha elnézi a tanár. Ha meg át kell öltözni gondolom (még) betétet használsz. Azért nem lehetetlen úgy, hogy ne vegyék észre, de azért az már bonyolultabb mutatvány :D igazából előbb-utóbb "le fogsz bukni". Csak ebben nincs semmi lebukni való. Előbb-utóbb a többieknek is meg fog jönni, aztán középsuliban már nem lesz benne semmi nagy szám.
Aki a #2-est lepontozta, aszerint elő kéne húznia a punciját a kérdezőnek? :D
Nyilván nem kell mutogatni, szóba hozni, és mindenki tesz rá magasról.
Ugyanez igaz nagyjából az életben mindenre.
Tesin atoltozesnel lehet dupla bugyit venni hogy eltakarja a betet szarnyait
Betetet reggel tegyel be. Suliban max egyszer kell cserelned. Lehajolsz a taskadhoz es hosszuujju polo vagy pulcsi ala be tudod csusztatni a betete. Kisetalsz a mosdoba (akar olyanba ami eldugottabb helyen van es kevesebben hasznaljak) es kicsereled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!