Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek terhes valaha PCOS-el?

Lehetek terhes valaha PCOS-el?

Figyelt kérdés
Korábban több orvos által PCOS-esnek lettem kikiáltva, majd két orvos is közölte, hogy ez baromság sosem volt PCOS-em. Már tényleg nem tudom mit gondoljak. Állandó progeszteron- és ösztrogén hiányom van, eddig rendszeres volt a ciklusom jó pár éve, de pár hónapja folyamatosan késik. Pattanásaim vannak, mostanában köztes vérzésem.Nagyon erős a menstruációm,előtte iszonyatosan fájnak és megragadnak a mellem, ami ilyen mértékben nem lehet már normális. Nem tudom egyszerűen már hová menjek. Az orvosok nem vesznek komolyan..közlik, hogy semmi bajom. Ha nagyon veszekszem akkor a kezembe nyomják a fogamzásgátlót, kivizsgálás nélkül, ami nem megoldás..

2023. szept. 19. 12:37
1 2
 11/11 anonim válasza:
49%

A fogamzásgátló inkább csak elfedi a tüneteket. Magát a fennálló ir-t, illetve a hormonális problémákat (pl pajzsmirigy alul működést vagy tulmukodest) kell kezelni.

Ha valaki kettőnél több oldalt olvas el a temaban, mindben le van írva, hogy a fogamzásgátló nem gyógyszer a pcosre.

2023. szept. 27. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!