Van olyan méhnyakrák ami gyógyítható?
Figyelt kérdés
Nem én vagyok rákos és nem is leszek. Itt nem akarok kitérni arra miért kérdezem és aki rájött se akarom hogy azt taglalja.2023. szept. 10. 16:04
21/22 A kérdező kommentje:
Nem kapná a kemót ha nem volna a végén még nem volna átét. Lehet csak hazudik hogy nincs áttét meg nincs ncs a vérében vagy az orvos hazudik neki. Lehet nem meri megmondani. Az is gyanús hogy szerdán bement az orvoshoz és pénteken már műtötték. Ha nem volt súlyos akkor várhatták volna hónapokat vagy e éket is a műtéttel meg nem veszik ki a méhét 36 évesen.
2023. szept. 10. 22:17
22/22 anonim válasza:
Szerintem troll vagy. Ennyire senki nem lehet világtalan 2023-ban a rákkal kapcsolatban.
Vagy ha tényleg ennyire semmit nem tudsz az emberi testről, akkor kérlek, higyj az orvosnak. Azért javasolt a barátnődnek műtétet és kemot mert ettől a kezeléstől gyógyulást vár.
Az orvos nem hazudik a betegnek. Ellenben a beteg barátnőd hazudhat neked a saját állapotáról.
Ami a kemo mellékhatásait illeti, ha lejár a kezelés és kitisztul belőle a gyógyszer, a mellékhatások megszűnnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!