Mi okozhat köztes vérzést ?
Sziasztok!
Adott probléma ,hogy meg volt a menstruációm augusztus 22.-én. Viszont most szeptember 7.-én kezdődött valami féle vérzés. Nem nagy mennyiség , tisztasági betét elég hozzá és inkább bordóbb. Tegnap estére már konkrétan “elmúlt”. Aztán reggelre megint jött. Orvoshoz majd a héten megyek.
Babát szeretnénk , de így valószínű ez a hónap bukta volt.
Ilyenem mèg eddig nem volt. Pár hónapja a doki azt állapította meg,hogy viszeres a méhem , de nem tulajdonított neki nagy figyelmet.
Gyógyszert szedek : Méhpempő, folsav , magnézium .
Szia!
Azóta kiderült hogy mi okozta?
Mert nekem is ez van, de orvoshoz még nem jutottam el.
Szia!
Hát túl sok minden nem. Vagyis ugye voltam vérvételen ahol mindent is néztek , vérszegénység derült ki belőle (de ezt tudtam vagyis amikor terhes voltam vérszegény voltam és persze én bolond szülés után már nem nézettem labort). Szóval a vérvétel nem mutatott semmi konkrétat. A doki megvizsgált UH-n is minden rendben volt, vagyis nem talált cisztát ,polipot stb. De azt állapította meg,hogy nincs peteérésem. (Hormonzavar)
Erre kezelést irt ki. Először gyógyszeres aztán injekciós (baba projekt miatt). De végül sikerült minden nélkül a baba. Eddig úgy néz ki minden rendben , és velünk maradt ! 17hetes vagyok most .
De ha nem baba projektben lettünk volna akkor viszont Fogamzásgátlót irt volna fel. Egyébként az első ilyen köztes vérzésemnél kaptam egy erős hormon gyógyszert ami elálította a vérzést és mikor abba hagytam jött volna ugye a mensi és meg is hozta. Remélem tudtam azért segíteni. 🥹
Köszi hogy válaszoltál!
Utolsó voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!