Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhat köztes vérzést ?

Mi okozhat köztes vérzést ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott probléma ,hogy meg volt a menstruációm augusztus 22.-én. Viszont most szeptember 7.-én kezdődött valami féle vérzés. Nem nagy mennyiség , tisztasági betét elég hozzá és inkább bordóbb. Tegnap estére már konkrétan “elmúlt”. Aztán reggelre megint jött. Orvoshoz majd a héten megyek.

Babát szeretnénk , de így valószínű ez a hónap bukta volt.

Ilyenem mèg eddig nem volt. Pár hónapja a doki azt állapította meg,hogy viszeres a méhem , de nem tulajdonított neki nagy figyelmet.

Gyógyszert szedek : Méhpempő, folsav , magnézium .

2023. szept. 10. 14:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De ugye nem együtt kell szedned az antibiotikumot a Norculuttal? Az antibiotikum is okoz zavart.
2023. szept. 11. 20:04
 12/17 A kérdező kommentje:
Mindkettőt szedem , mert a doki így írta elő .😨 Akkor most ezzel is lehet probléma ? Alapból fèlek ettől a nagy hormon tartalmú gyógyszertől. Egyébként “sajnos” nem vagyok tisztába a gyógyszerek szedésével, mármint úgy értem ,hogy mit mivel ne meg ugye nem kell sűrűn gyógyszert se szednem. De mivel a doki mondta,hogy ezeket kell szednem nem kételkedtem benne. De most kicsit megijedtem.
2023. szept. 13. 13:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Nálam eltolta a menzit az antibiotikum, mikor szednem kellett, de lehet ez másik fajta, nyugi. Én nem nőgyógyászati gondokra szedtem mondjuk.
2023. szept. 13. 14:40
 14/17 A kérdező kommentje:
azóta meg jött a mensim, 13 nappal ezelőtt, és most mára megint vérzek, 2 nappal ezelőtt kezdődött barnázás. Jövő héten megyek vérvételre megnézni a progeszteron szintet , aztán további vérvétel . Hogy mi is okozza ezt az egészet. Kétségbe vagyok esve, ilyen soha nem volt.
2023. okt. 6. 09:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Azóta kiderült hogy mi okozta?

Mert nekem is ez van, de orvoshoz még nem jutottam el.

ápr. 13. 09:27
 16/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát túl sok minden nem. Vagyis ugye voltam vérvételen ahol mindent is néztek , vérszegénység derült ki belőle (de ezt tudtam vagyis amikor terhes voltam vérszegény voltam és persze én bolond szülés után már nem nézettem labort). Szóval a vérvétel nem mutatott semmi konkrétat. A doki megvizsgált UH-n is minden rendben volt, vagyis nem talált cisztát ,polipot stb. De azt állapította meg,hogy nincs peteérésem. (Hormonzavar)

Erre kezelést irt ki. Először gyógyszeres aztán injekciós (baba projekt miatt). De végül sikerült minden nélkül a baba. Eddig úgy néz ki minden rendben , és velünk maradt ! 17hetes vagyok most .

De ha nem baba projektben lettünk volna akkor viszont Fogamzásgátlót irt volna fel. Egyébként az első ilyen köztes vérzésemnél kaptam egy erős hormon gyógyszert ami elálította a vérzést és mikor abba hagytam jött volna ugye a mensi és meg is hozta. Remélem tudtam azért segíteni. 🥹

ápr. 14. 09:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Köszi hogy válaszoltál!

Utolsó voltam

ápr. 14. 10:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!