Mi okozhat köztes vérzést ?
Sziasztok!
Adott probléma ,hogy meg volt a menstruációm augusztus 22.-én. Viszont most szeptember 7.-én kezdődött valami féle vérzés. Nem nagy mennyiség , tisztasági betét elég hozzá és inkább bordóbb. Tegnap estére már konkrétan “elmúlt”. Aztán reggelre megint jött. Orvoshoz majd a héten megyek.
Babát szeretnénk , de így valószínű ez a hónap bukta volt.
Ilyenem mèg eddig nem volt. Pár hónapja a doki azt állapította meg,hogy viszeres a méhem , de nem tulajdonított neki nagy figyelmet.
Gyógyszert szedek : Méhpempő, folsav , magnézium .
Igen, másik orvoshoz megyek majd a héten.
Úgy veszem észre már a magán orvosok is sokszor szarnak a fejünkre hiába hagy ott az ember 25 ezer forintokat ..
Egyes vagyok,
Nekem is feltűnt. :(
Mindenesetre remélem semmi komoly. Először fordult ilyen elő . Csak már az ember , legalábbis én, minden rosszra gondolok :/
Közben meg is betegedtem, influenza ..
Hólyag hurut és vérzés zavar.
Mindkettőre irt fel gyógyszert. Antibiotikum: Tarivid-Richter ,vérzés zavarra : Norcolut 10 napig kell szednem, aztán abba hagyni ,hogy megjöjjön a vérzés 5 napra rá . És elvileg ahogy elkezdem szedni el kell állítsa ezt a kevés vérzést. Az antibiotikum 5 napig kell szedni 2x1 .
Más kóros elváltozást nem látott hála isten!🙏🏻 Se ciszta , se polip .. semmi!🙏🏻
De egyébként annyit még hozzá fűznék,hogy másik orvosnál ugye 2 hónapja voltam kb, már akkor jeleztem,hogy ahogy vizsgált és nyomkodta a hasam érzékeny volt és fájt. Valószínűnek tartom ,hogy már akkor is volt valami a hólyagommal , de azt mondta a doki ez nem para, normális. Szerintem nem volt az, és már akkor elkezdődött valami ami most lett rosszabb . Bár ez csak az én véleményem . 🤔😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!