Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Három éve szedem a fogamzásgát...

Három éve szedem a fogamzásgátlót, most jelentkezett probléma, elég lehet, ha cserélek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Bocsánat a kérdés hülye megfogalmazásáért. Előre leszögezem, hogy nyilván ELMEGYEK orvoshoz.

Ünnepek előtt kezdődött a problémám úgy, hogy 1 hétig tartott a menzeszem, és elég jól megvolt. Majdnem annyira, mint mielőtt elkezdtem a gyógyszert szedni. (Akkoriban 1 hetes volt és mindig jó erős) 4 éve született a kisfiam, azóta szedek gyógyszert, a mostanit 3 éve. Eddig nagyon jól bevált. Most ez a 2. vagy 3. hónap, hogy miután elmúlt, rá kb egy hétre megjön újra. Nem olyan erősséggel, mint mikor itt az ideje, inkább ilyen barnás,de nemigazán mondanám pecsételésnek sem. Először a stresszre fogtam, de azóta is fenn áll a helyzet.

Igazából az lenne a kérdésem, hogy kinek mi a tapasztala az ilyen jellegű problémákkal? Általában elég ilyenkor a csere, vagy volt akinek kisül, hogy ilyen-olyan nyavajája lett? Mennyire gyakori, hogy más baj van a háttérben? Csak hogy mennyire féljek a vizsgálati eredménytől előre 😅

tegnap 06:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen lehet, hogy valami betegség, fertözés (esetleg terhesség, ha kimaradt tabletta, szedtél valami mást mellette, vagy többször volt hasmenésed, stb) áll emögött, igen valószínütlen, hogy a gyógyszer.

Nekem egyébként egyszer volt hasonló, akkor petefészek-gyulladás volt az ok.

tegnap 08:20
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

Neked nincs menstruációd mióta fogamzásgátló tablettát szedsz. Ami a szünetben jelentkezik az megvonásos vérzés. Ha a levél szedése közben is vérzés kezdődik az köztes vérzés vagy áttöréses vérzés. Ha ez gyakran előfordul akkor az nyilván probléma. Én egyébként azt javaslom hogy védekezzetek máshogy. A fogamzásgátló tabletta borzasztó egészségtelen és rengeteg vacak következménye lehet... Én 7 évig szedtem. Mai fejjel el se kezdtem volna.

28N

tegnap 10:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!