Befolyásolja a szaunázás a női ciklust?
Szerintetek késhet miatta a menstruáció?
Azokhoz szól a kérdésem, akik kifejezetten nem rendszeresen, hanem inkább nagyon ritkán, de jàrtak màr szaunában, és odafigyeltek a menstruációk idejére...
Szerintem igen a válasz. És kíváncsi vagyok, más is tapasztalt-e hasonlót.
Tavaly 2-szer voltam wellnessezni, 4-4 napot.
Minden nap úgy telt, hogy 10-19 óra között hol valami meleg vizes medencében úszkáltam, hol gőzfürdőztem, hol szaunáztam. Hideg vizes frissülés is volt. A finn szauna volt a legforróbb, ott legalább 4*15 percet töltöttem minden nap, de talán volt az 6*15 is.... Persze nem egyhuzamban, hanem szünetekkel. Plusz még a gőzfürdő, de azt nem is számolom, mert az nem olyan forró.
És mindkét 4napos pihi után kb 2-3 hét késéssel jött meg...
Utána beàllt azokhoz képest de hát a wellness utáni elsők...ez fura volt ez a sok késés.
Arra gyanakszom, hogy a sok szaunázás lehetett az oka.
Ezért tettem fel a kérdést, hogy tapasztalat-e más is hasonlót? Lehet-e logika a gyanakvásomban, vagy csak egy fura véletlen volt esetemben a két késés.....?!!!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!