Miért nem izzadok szaunázás közben?
Figyelt kérdés
2x10 percet töltök a szaunában és szinte teljesen csont száraz a bőröm. Mik befolyásolhatják az izzadást?
Csak normális válaszokat szeretnék olyanoktól akik már szaunàztak.
Előre is köszönöm!
2017. ápr. 21. 21:42
1/8 anonim válasza:
Kevés a tíz perc.
Igyál több folyadékot.
Zuhanyozz le előtte.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.
A zuhanyzás megvan.
A folyadék fogyasztásra kisebb-nagyobb sikerrel próbálok ügyelni. De gondoltam, hogy ez is gond lehet.
Időben akkor kb mennyit kellene bent töltenem?
2017. ápr. 21. 21:51
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, nyáron sem izzadok túl sokat. Viszont így akkor nem is hatásos nekem a szauna? Vagy attól még a hatása megvan?
2017. ápr. 21. 21:52
5/8 anonim válasza:
A férjem nem hitte el, hogy nem izzadok szaunában. 2 hete voltunk wellnessezni, 30 percre bejött velem. 1 csepp izzadság sem volt sehol rajtam. Nyáron sem szoktam izzadni én sem.
7/8 anonim válasza:
Nem vagyok izzadós én sem. Szaunáztam is már.
Vigyázzatok azzal, amikor szaunázáskor nem indul be az izzadás!
Azt hiszem, hogy a szervezet víz-sóháztartása felborulhat olyankor. Érdemes ennek alaposabban utánanézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!