Lányok! Miért mindig csoportosan mentek pisilni? Egyedül miért nem vagytok hajlandóak soha, semmilyen körülmények között?
01:39 Ennél jobban senki sem fogalmazhatta volna meg. Minden mondata "szent igazság". :D
Nem szeretünk csoportosan járni, de néha "kötelező".
Amúgy én sem járok egy hadsereggel a mosdóba, csak, ha tényleg muszáj, pl.: szórakozóhelyeken, mert ott aztán tényleg MINDEN előfordulhat (hányás, pisi, használt betét/tampon). Mert ugye a női mosdók olykor koszosabbak a férfi mosdónál. (számomra érthetetlen, hogy mennyi igénytelen nő van, tisztelet a kivételnek!)
És igen. A zár főleg ezeken a helyeken nem működik, nincs papír, stb-stb. Viszont, ha elmegyek egy bevásárlóközpontba, ott mindig aránylag tiszta wc-t találok, mindig van papír, van akasztó a kabátnak táskának, működik a zár, stb. Olyankor biztos nem hívok magammal senkit, mert nincs szükség rá.
Bár a tinik nem pont emiatt járnak csoportosan a wc-re, hanem, hogy az éppen aktuális pasit kibeszéljék, sminket retusálni egy fél óráig, stb. Ezt nem cikizésből írom, hanem tapasztalatból, én is ilyen voltam anno.
Remélem elég magyarázatot adtunk itt egy páran és megérted a helyzetünket. A pasiknak, azért valljuk be egyszerűbb a dolguk: slicc le, előkapod, és már mehet is a menet. :D Nem kapnak el semmilyen fertőzést, nem kell remegő lábbakkal egyensúlyozni abban a bizonyos "pózban", ahogyan már itt olyan szépen megfogalmazták előttem.
További kellemes pisilést mindenkinek!
én sokszor megyek egyedül, de pl suliban nem lehetett zárni az ajtót, ergo valakinek fogni kellett. aztán a WC-ben lehet pár szót váltani kettesben(hiába, a nők ilyenek). aztán lehet, hogy fogni kell a cuccokat. aztán lehet, hogy félsz attól, hogy idegen helyen nem találod meg a budit és ketten eltévedni sokkal kényelmesebb.
szóval sok oka lehet, nem csak az, hogy genetikailag így születtünk.
Hát:D
Nekünk fiúknak nem kell zsepi, nincs táskánk, nem zárt ajtó mögött csináljuk...:)
Előnyben vagyok ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!