Lányok estére tampont vagy csak betétet használtok?
Figyelt kérdés
2023. szept. 2. 19:09
2/11 anonim válasza:
Sosem használok tampont. Most is meghalt tőle valaki.
4/11 anonim válasza:
Mikor rohadt eros volt, hasznaltam, foleg, hogy min egyszer mindig felebredek pisilni. Ha kell, tudom cserelni. Betetet is hasznalok, tampont kirandulas, nagy kihivasok vagy bazi eros verzesnel vetek be.
5/11 anonim válasza:
alapbol csak betétet használok, nappalra is azt a nagy éjszakait, szerencsére már tök nagy méretben is van
6/11 anonim válasza:
Betét, éjszakai méret éjjel-nappal.
7/11 anonim válasza:
Kelyhet használok, de korábban tampont használtam éjszakára az első napokban.
9/11 anonim válasza:
Tampont, mert utálom a betétet.
Amúgy, kedves kettes NEM a tampontól hal meg, hanem mert retkes kézzel nyúlkál fel, vagy hanyag és cs.szik legkésőbb 8 óra múlva cserélni.
Erről kizárólag a nő tehet, nem az eszköz, amit használ. ;)
10/11 anonim válasza:
Nem bírom a tampont elviselni, engem jobban görcsöltet, így betétet használok.
Nekem éjjel szinte semmi nem folyik ki, bezzeg reggel ahogy kimegyek a wc-re kiömlik minden, így az első reggelek mindig takarítással,mosással telnek. Szeretnék mensi bugyit kipróbálni erre, habár azt is mindenképp moshatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!