Sportolás és menstruáció - mit sportoltok mensi idején és tampont, vagy betétet használtok a sporthoz?
Figyelt kérdés
- Ha megvan, szoktatok sportolni? Ha igen, mit?
- Mit használtok a sporthoz (tampon, betét, kehely) ?
2022. máj. 8. 12:00
1/10 anonim válasza:
Edzőterembe járok, függetlenül attól, hogy menstruálok-e. Betétet használok.
2/10 anonim válasza:
Futni szoktam és termi edzésem is szokott lenni (vezetek is órákat). Ezenkívül színpadi fellépéseim is szoktak lenni. Mindig is kizárólag betétet használtam egész életemben.
Strandon egyenként napozáshoz le szoktam vágni a betét szárnyát, úgy tudom bikinihez használni.
3/10 anonim válasza:
Edzeni, futni, vívni járok.
Menzesz bugyit, textil betétet vagy tampont használok, esetleg ezek kombinációját.
4/10 Metionin válasza:
Balettozok és jógázok ugyanúgy, mint máskor. Tampont használok.
5/10 anonim válasza:
Kehely, korcsolya és nem hagyok ki edzést mert megvan.
6/10 anonim válasza:
Konditerembe járok, és mivel szerencsére nem szoktam görcsölni, megyek vérzéstől függetlenül. Betétet használok.
7/10 anonim válasza:
Úszás:) Még nem próbáltam a tampont,de úgy érzem egyenlőre míg nem vesztem el nem is szeretném. Szóval betét.
8/10 anonim válasza:
Igen
Futok, biciklizek, edzőterembe járok
Betétet
9/10 anonim válasza:
táncolok, futok, betétet használok :)
10/10 anonim válasza:
Kardio, úszás. Betét, tampon, de máskor is használom mind a kettőt, leginkább tampont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!