Mit használtok munkahelyen tampont vagy betétet? Ami biztonságos és bírja ?
A betétel volt már pár balesetem
Pedig a drágábbakat használtam,mint pl librese,bella
És az 1-2napon még is át ütöttem
A tampon meddig bírja ? Nem a minire gondolok
Sajnos tampont használok. Hiába vettem kelyhet, nem gondoltam végig. Sajnos nálunk úgy van, hogy az ebédlőből nyílik a mosdó, és az ebédlő másik felén van kézmosásra lehetőség. Na most ha a használt kelyhet kiveszed, azt azért jobb esetben kiöblíted. Nekem így nem volt rá lehetőségem, mert letolt nadrággal nem megyek végig az ebédlőn, ha meg felhúztam volna a nadrágot addig, átázok.
Első alkalommal csak akkor esett le, hogy nem gondoltam át, mikor már a kezemben volt a véres kehely és kínomban addig törölgettem wc papírral hogy sikeresen beleejtettem a wc-be... Szerencsére volt nálam a zsebemben tampon, azt raktam be helyette, a kelyhet meg nagy nehezen kihalásztam, beletekertem a wc papírba és zsebre vágtam. Azóta csak tamponozok ott.
A Libresse vacak, mert túl merev, eláll, ezért mellette kifolyhat. Nekem csak az Always ultra vált be. Az is csak megfelelően szoros bugyival. Éjszaka előfordult egyszer, hogy mellette folyt ki, mert kicsit nagy volt rám a bugyi. A tampon az első pár napban nem véd megbízhatóan, ha erős a vérzés. Viszont ha nagyon biztosra akarsz menni, lehet kombinálni a tampont és a betétet.
Egyébként én csak betétet használok, és soha nem áztam át, legfeljebb csak éjjel, amikor még tini koromban erősebb vérzésem volt.
Normál méretű szárnyas betétet használok, és normál tampont. Vendéglátásban dolgozok, így nincs mindig lehetőségem időben tampont cserélni. Így azt a kis szivárgást a betét gond nélkül felfogja. Számomra az csupán egy 2. biztonsági vonal. Csak magában betétet egyedül otthon szoktam használni, mert velem is történt már baleset, és nem érzem magam biztonságban vele. A tampont sokkal jobban szeretem.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!