A vastagabb eü betétek biztonságosabbak a vékonyabbaknál?
mosható: igen, ezek jóval vastagabbak, de lévén hogy textil így nem olyan hatékonyak mint az egyszerhasználatosak, akár egy vékonyabb. Cserébe mivel pufik így át is üt jobban.
kehely: én befürödtem vele, nem csak átvitt értelemben. Véleményem szerint vacakolós, nem praktikus. Gondold végig a az egész folyamatot, pl nyilvános helyen hova teszed, váltod stb
én próbáltam mindkettőt, elnézést az őszinteségemért de csak ellenségeimnek ajánlanám 😁
egyszerhasználatos és vastag típust támogatnám inkább annak aki tutira akar menni. Aldiban Olivia, Tescoban Tena, DM-ben Bella.
Köszönöm az eddigi válaszokat 😊 igen, valóban nem túl logikus/praktukus dolog a textil betét és a kehely most hogy így belegondolok.
3: Köszi a tippeket, mindenképpen megnézem ezeket a márkákat ha az adott boltban járok! 😊
beállnék az előttem válaszolók mögé
3. -> a szöget, a fején (találtad el). 🔨 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!