Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok akik betetet hasznalnak...

Csajok akik betetet hasznalnak, csak en vagyok olyan dili hogy ugy "belovom" mint ha tanga lenne?!? Felek hogy kifolyik es igy biztonsagosabb. ti is igy szoktatok?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 27. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Vegre ! eddig barmelyik baratnommel beszeltem errol, hulyenek nezett, hogy miert huzom ugy be mint ahogy a tangat.. :D es igen enis azert mert ugy erzem biztonsagosnak, es ugy biztos nem csuszik felre :) +sokkal kenyelmesebb hogy nem mozog ossze-vissza mintha belenkas lennek.. :D
2014. ápr. 27. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokszor be szoktam húzni, de muszáj leírnom, hogy ha egy erősebb "hullám" érkezik, akkor ez a módszer nem biztonságosabb, hanem rosszabb, mintha nem húznád be. Ugyanis ilyenkor kifelé "lejt" a betét felülete, ha nem tudja azonnal felszívni az adagot, akkor gyönyörűen kicsurog mellette.
2014. ápr. 27. 23:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Jee most megnyugtattatok,hogy nem csak en szoktam:)))
2014. ápr. 28. 16:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
hogy érted ? :O
2014. máj. 5. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!