Csajok nektek mennyire taszító ha egy pasi tangát visel?
Röhejes a fenét! A csipkés és az ormányos az tényleg röhejes!
A hétköznapi egyszínű pamut tanga az rendben van.
Egyébként ha tanga van a pasimon sokkal könnyebben hozzáférek ahhoz ott lent neki mint a szűk "divatos" kényelmetlen gatyákban. Ennyi. Ki kell próbálni aki nem hiszi járjon utána:-)
Nem rég tértem át férfitangára, és azóta is kérdezgetem miért nem hamarább...
A fecske ment sokáig, ami mindig kikezdte a combomat belül. Aztán jött a boxer, amit nagyon szerettem, addig míg ki nem nyúlt. De ha nem is nyúlt ki, akkor pár óra múlva ugyanúgy kezdett bevágni mintha tanga lenne.
Így gondoltam egy nagyot és vettem pár tangát, és azóta megszűnt a probléma :D Tartja a cuccokat rendesen és nem is nagyon észrevenni hogy rajtad van. Ehhez persze fontos a jó méret, ha túl szűk vágni fog, de ha eltalálod a méretet akkor semmi para, én szeretem.
Én is hordok tangát, és a barátnőmnek semmi baja vele. Igen, fontos a megfelelő méret, meg nem mindenkin áll jól.
Nyáron igazi felüdülés.
31/ f
Rózsaszínű és bőrből van?
cuki lehet!.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!