Normális ez? 13/L
Szia,
Én tudom milyen ez az érzés.. de hidd el, lesz sokkl jobb is!
Felejtsd el az a fiút, gondollkozz úgy h jó volt, szép volt, vége, majd lesz másik. Sok fiúnak is ez a problémája, próbálj olyanokat keresni!
Ne szomorkodj, egyél, legyél a barátnőiddel, ne is gondolkozz ezen!!
Ha nem javul a helyzeted, keress fel egy phszichologust...vagy beszléj szüleiddel
Az öngyilkosság nem módszer, gondolj csak bele mennyi embernek fogsz hiányozi, mennyien fognak sírni h nem vagy többé, mindenki magát hibáztatja.... ezt én is meg akartam tenni, mert fájt h van valaki akit szeretek tiszta szívemből, de ő ezt nem érzi...
Beszéltem a barátnőimmel, és ők elmondták nekem, mint amit én mondtam most...
Kérlek, ne szomorkodj, még fiatal vagy és élned kell, és azt kívánom legyen nagyon boldog életed!! És találd meg a számodra megfelelőt!!
örülj, hogy egyáltalán volt már pasid! én itt vagyok 15 évesen és még soha nem volt, pedig állítólag a külsőmmel és a belsőmmel sincs baj!
na, most én is kezdjek el sírni?
és hidd el, sokkal rosszabb a viszonzatlan szerelem, mint az, hogy szakítottál a barátoddal...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!