L SIL kivizsgálást igényel,főleg,hogy asszisztált reprodukcióra járunk?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma kaptam meg a rákszűrésem eredményét,ami a következő lett: Enyhe fokú intraepithelialis laphám lézió (L SIL)
6 hónap mulva kell megismételni. A net nem ir róla borzalmas dolgokat,de én kicsit megijedtem.
Január óta tartanak a kivizsgálásaink asszisztált reprodukción a Sote Baross utcai osztályán.
Szerintetek ezzel megéri elmenni a második konzultációra?van értelme vagy elküldenek?
Volt valakinek hasonló?
Kicsit azért idegesek lettünk,a tavalyi ugyanez volt,a nőgyógyász (sztk-s) akkor azt mondta nem kell vele foglalkozni,majd elmulik magatol,de most a babaprojekt miatt szeretnék…
Várok véleményeket,tapasztalatokat,tanácsokat!
Köszönöm a válaszokat! 🙂
tegnap 21:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!