Kelyhet és moshatót használók, milyen esetekben használtok mégis tampont, vagy betétet?
Én csak tampont használok,szerintem a mosható betét undoritó a simával együtt! Benne ülsz egész nap a vérbe,nekem ez nem adja🙅🏼♀️
A kehelyt pedig egy olyan wcbe ahol mások is vannak (pl egy bevásárlóközpont) ott hogy öblíted ki?
Kelyhet és mosható tisztaságit használok, tehát mosható egészségügyit nem.
Így akkor térek vissza rendes betétre, ha
- olyan helyre utazok, ahol nem lehet/nem vagyok benne biztos, hogy meg lehet oldani kényelmesen, privát fürdőben oldani a cserét
- amikor elutazom, éjszakára, hogy ne kelljen a betétek mosásával és szárításával foglalkozni (éjszakára sosem kelyhet használok)
- ha olyan programom van, hogy több, mint 12 óráig nincs hozzáférésem olyan mosdóhoz, ahol csap is van bent
- ha lusta voltam elvégezni a fertőtlenítést pár nappal azelőtt, hogy megjött és akkor épp nincs időm megcsinálni
Illetve a kehely alatt a biztonság kedvéért, valamint a későbbi napokon, amikor már kevés vérzés van, kényelemből eldobható tisztaságira cserélem néha a moshatót.
#1:
Alapvetően sehogy. A kehely 12 óráig bent maradhat, ez pedig jól összeegyeztethető egy átlagos életmóddal. Én pl. reggel 7 körül készülődök, este 7-re bőven otthon szoktam lenni. Viszont, ha valakinek szüksége van rá, létezik direkt erre a célra gyártott törlőkendő is, amivel elég csak áttörölni a kelyhet, aztán pedig vissza lehet tenni ugyanúgy, mintha elöblítette volna az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!