Milyen spray-t használtok asztmára? Én Berodualt használok? .
Figyelt kérdés
?2011. márc. 28. 22:40
1/8 anonim válasza:
Régen Aldecint használtam, nagyon szerettem, ha lehet így fogalmazni egy gyógyszerrel kapcsolatban. Úgy tudom, hogy már nem gyártják, ezért Ventolint ír fel az orvos. Nem tetszik annyira.
3/8 A kérdező kommentje:
És mennyi ideig tart el?Nálam átlagban 1hónapig.Mivel a munkám az fizikai napi 3alkalomal használom általában.
2011. márc. 29. 17:32
4/8 anonim válasza:
Seretide 125 (reggel 1x) és Seretide 250 (este 1x), Ventolin és Atrovent (ezeket szükség szerint). Ezek a kisfiam szipkái, emellett még van állandóan szedendő gyógyszere tbl és szirup is.
5/8 anonim válasza:
Semilyet!!! Napi több ezer mg C-vitamint szedek.
6/8 anonim válasza:
Attól, hogy C-vitamint szedsz még nem jelenti azt, hogy egyszer nem alakulhat ki nálad is az asztma...
A kérdésre válaszolva: Én Ventolint használtam, de most adott Alvesco-t az orvos mivel ennek hosszabb ideig tart a hatása és kevese4bb hatóanyag van benne. Így legalább már nem kell mindig észbe tartanom, hogy rakjam be magamnak a pipát.
8/8 anonim válasza:
A C-vitamint úgy értettem hogy ha napi több ezer mg C-vitamint szednél, akkor lehet hogy nem lenne szükséged már a spray-re.
Munkám során többen meggyógyultak!!! a vitaminterápia hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!