Kelyhet használók, ti hány évesen kezdtétek el használni a kelyhet? Használtok még mellette valamit?
Szia!
Én kb. 4 éve kezdtem el használni. Én eleinte használtam mellé betétet, mert ki kell tapasztani, hogy hogyan tudod feltenni ( van kb 6-7 féle hajtogatási módszer ahogy feltudod helyezni. )
Mostmár nem használok mellé semmit kb az első évben volt betét " alattam", mert úgy biztonságos volt a felhelyezési tapasztalatlanságom miatt.
Már nem használok mellé semmit, mikor tudom megjön előtte való este beteszem fürdés után és másnap este csak fürdésnél veszem ki. Nekem egésznap kitart szerencsére, nem kell napközben cserélnem.
21 évesen kezdtem használni, és pillanatok alatt megszerettem. Az első napokon tisztasági betétet használok hozzá, mert néha előfordul, hogy hamarabb megtelik vagy elmozdul. Amikor felteszed, a hüvely falán marad egy kevés vér, ami foltot hagy, amikor kifolyik.
Eü betétet csak akkor használok, ha a kelyhet nem tudom használni. Pl. váratlanul jön meg és nem tudom betenni, vagy hüvelyi fertőzés miatt.
Azért szeretem, mert egyszerű használni, kényelmesebb és olcsóbb. Ráadásul sokkal kevesebb szemetet termelek vele. Korábban egy ciklus alatt elhasználtam legalább 10 eü betétet, most 4-5 tisztaságit.
Én lassan 1 éve használom, most 30 éves vagyok. Én is használok tisztasági betétet azért, biztos ami biztos, illetve most beszereztem pár menstruációs bugyit, ami kiváltja majd a betétet.
@1-es, azt ugye tudod, hogy max 12 órát szabad használni a kelyhet ürítés nélkül? És nem feltétlenül azért mert megtelne annyi idő alatt, hanem mert nem biztos, hogy úgy annyira egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!