Ti betétet vagy tampont használtok? Hogy kezdtétek el használni a tampont? (anyukától kérdezted stb) Miért azt használod amit?
Tampont használok, de ha gyengébb a vérzésem, akkor csak tisztasági betétet. Nem anyukámtól kérdeztem meg, ott van a wcnkben egy kis tartó,, onnan vettem ki magamnak szó nélkül a betétet.
L/22
én nekem 12 évesen jött meg először. szóltam anyunak, elment a boltba betétért. kb 2-3 évig használtam. majd 15 évesen kipróbáltam a mini tampont (akkor még szűz voltam), és miután elveszítettem a szüzességemet, normál tampont kezdtem el használni, amit mind a mai napig teszek. én mindig teszek fel mellé tisztasági betétet is. a tampon nagyon kényelmes ha jól a helyén van, nem is érzed, hogy ott van.
19/L
A kezdetekkor betétet használtam mert nem volt merszem a tamponhoz :) Aztán általánosba egyszer átáztam, és kértem az egyik osztálytársamtól, akinél viszont csak tampon volt.. Asszem 12-13 lehettem. Azóta ha nagyon erős, vagy menni kell és nincs a közelben wc, akkor tampon, de éjszakára itthon betét, illetve ha már nincs annyira meg akkor is betét.
19/L
14 éves koromban jött meg először, betétet kezdtem el használni de utáltam és áttértem a tamponra. Éjszakára maradt a betét, vagy ha már gyenge a menstruációm, de a tampon sokkal kényelmesebb és nyugodtabb vagyok vele.
17/L
Én is tampont használok főleg, de van, hogy éjszakára egy betétet sem árt beraknom alá :D Kb. 10éves voltam amikor megjött, 13 évesen olyan erős vérzésem volt, hogy muszáj volt (akkor persze vékonyabb) tampont használnom. Ahogy "öregszem" úgy gyengül a vérzésem erőssége is :D
Azért használom főleg a tampont, mert nem bírom a betét érzését :D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!