Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Betétet vagy tampont...

Lányok! Betétet vagy tampont használtok?

Figyelt kérdés

Én 16 éves vagyok, és betétet szoktam használni menstruáció idején. Szeretném kipróbálni a tampont, de nagyon félek, hogy esetleg kiváltja nálam a TSS szindrómát, vagy benn ragad a hüvelyemben...

+Szoktál tisztasági betétet használni?

2012. szept. 13. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:
csak betétet használok
2012. szept. 13. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
tampon-mert sokkal kényelmesebb ,pl tesiórán régen nagyon zavart a betét, éjjelente használok vagy ritkán itthon betétet
2012. szept. 13. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
[link] a lényeg hogy ha valaki nem használ tampont az is lehet TSS-szindrómás
2012. szept. 13. 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Tampont, sokkal kényelmesebb mint a betét (azt szinte már csak éjszakára használok). Próbáld ki nyugodtan először a legkisebbel és lehetőleg akkor, amikor erős a vérzésed úgy kevésbé fáj. Nem fog bennragadni, ha előtte egy kicsit meghúzgálod a zsinórt (így ellenőrized, hogy elég strapabíró -e.) A TSS pedig ritka betegség, volt már ilyened?
2012. szept. 13. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
betétet, ha meg erős vérzés van, akkor mindkettőt egyszerre.
2012. szept. 13. 19:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Próbáld ki! Én sokáig betétet használtam, mert én is féltem a tampontól, de sokkal jobb vele. Nem is érzed, hogy bent van, nem kell állandóan azon görcsölni mint a betétnél, hogy elcsúszik-e. Olyan még nem fordult elő, hogy bennragadt volna, meg hogy elszakad a zsinór, ilyenektől nem kell félni.
2012. szept. 13. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Tampont használok (tampont + betétet csak az első pár éjszakára, amikor nagyon erős). Tisztasági betétet nem használok.
2012. szept. 13. 20:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Tampont + tisztasági betétet.
2012. szept. 13. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
tampon.! annnyira tedd magasra, hogy szinte az egész mutatóujjad fenn legyen, ugy nem érzed. olyan mintha nem lenne fenn semmi.nem teszek alá tisztaságit.
2012. szept. 16. 15:27
 10/10 anonim ***** válasza:
betét ;) mert a tampon veszélyes ha rosszul rakod be!
2012. szept. 24. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!