Ti egy atlagos 6-7 napos menstruacio soran mennyi betetet/tampont hasznaltok el?
Figyelt kérdés
nők termeszetesen:)2012. júl. 22. 17:57
2/7 anonim válasza:
Napi egy tampon, tehát max 5 tampon, ha mondjuk nem megyek strandra, mert akkor előtte és utána is rögtön csere, ilyesmi.
3/7 anonim válasza:
A napi 1 tampon az hogy??? Mert 8 oranal tovabb nem szabadna benthagyni....
En ejszakara betetet hasznalok, nappal meg kb 3 tampon, vagy ha mar a vegen vagyok akkor aznap betet.
4/7 anonim válasza:
Második vagyok.. nekem kevés relatíve a vérmennyiség, így elég kb 8 órára egyet beraknom. Szóval ebből a szempontból szerencsés vagyok, de görcsölök helyett mint a franc..
5/7 anonim válasza:
Én csak estére használok betétet ,nappal tampon. A tampon napi kb 4
6/7 anonim válasza:
Betétet használok mindig, de nekem 8 napos a rendes vérzés. Utána még 2-3 napig van barnázás. Így egészségügyi betétből: 25-28 db-ot. Vegyesen éjszakai, Super és Normal, elején naponta 5-öt, aztán 4-et, végül 3-at. Tisztasági betétből, barnázásnál: max. 5-7 db. Peteéréskor 4-5 napig van barnázásom, ilyenkor is 10-et biztosan.
7/7 anonim válasza:
keveset, mert nem erős a vérzésem, a harmadik naptól meg alig jön ki vmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!