Menstruáció alatt a betéttől fáj a bőröm. Más tapasztalt ilyet, megoldás rá?
Égő, kidörzsölt érzés.
Tampon mellett használok betétet (always) vagy csak betét, ha már nem erős. Csak tampont félek használni, mert van, hogy csak annyit tudok megcsinálni, hogy kiveszem a tampont, újat nem tudok berakni.
(Menstruációs bugyit próbáltam, nem vált be. Mosható betét mozgásnál nálam elcsúszik, így azt nap közben nem tudom használni.)
Van olyan betét, amit érdemes érzékeny bőrre venni?
Valamivel bekenni a nap elején a területet? Hintőporozni próbáltam, egyelőre nem vált be.
#5 válaszoló vagyok. Igazán érdekelne a lepontozás oka.
Feltételeztem a kérdésből, hogy a kérdező a (mérettől függően) narancs/sötét rószaszín/sötétkék/fekete fajta Always-t használja, annak van ilyen lyukacsos, hálós műanyag felülete, az valóban nem a legjobb, bár sokan szeretik.
Ezért írtam azt, hogy próbálja ki a világos rózsaszín, Sensitive Always-t is, ami sokkal jobb, nem is érezhető, mert pamutos hatású a felülete, és ugyanúgy van belőle éjszakai méret is, Rossmann-ban lehet kapni. /Itt az összes méret ilyen világos rózsaszín, de a számok jelölve vannak rajta, igaz, ebből a 3-as méret a legnagyobb, de az is éjszakai már. /
A kelyhet pedig azért, mert írta a kérdező a kérdésben, hogy használt már mosható betétet, meg menstruációs bugyit is, amiből feltételezhető, hogy nem zárkózik el az alternatív/újrahasználható dolgoktól, amikből a kehely a legnépszerűbb. De nem kell kidobni ezt sem, csak kiönteni a WC-be a tartalmát, eltörölni/elöblíteni vízzel és visszatenni. Csak nyilván az ember számára megfelelőt meg kell találni.
A fentiek okán kérdem, mi volt a baj a kommentemmel?
Az eldobást úgy értem, hogy a munkahelyemen nincs lehetőség letisztítani, eltenni a táskámba vagy újra használni. Tampont is ezért nem tudok cserélni, mert otthon elrendezem magam, majd munkahelyen ruhacsere munkaruhára és minden személyes marad az öltözőben. Esélytelen higiénikusan elmosni a kelyhet, viszonylag messze van a wc és a csap, valószínű lenne a fiúknak kérdése, hogy mi van nálam. Utána meg magyarázkodhatnék, hogy vittem be egy személyes tárgyat.
(Nem pontoztam)
Hasznalj babapopsi kremet. A sudokrem pl.nagyon jo. Futoversenyeken szoktam bekenni vele magam ott, ahol kidorzsolesre lehet szamitani.
Amugy en is kelyhezek mar egy ideje es nekem nagyon bevalt. Kenyelmes, egyszeru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!