Cserél más is betétet minden pisilés alkalmával? Van jobb megoldás?
17 éves vagyok, megvan a mensim, és közösen vesszük a betétet a hugommal, és valamelyik nap szóvá tette, hogy túl sok fogy. Namost az a helyzet, hogy olyan rossz érzésnek tartom, hogy a véreset kell visszahúzni ha pl. látom pisilésnél, ezért ki szoktam cserélni, mert nem komfortos h tudom h már véres. Viszont mivel mindig van rajta egy kis vér és gyakran megyek pisilni van h 10-12 betét is elfogy egy nap. És szóvátették h pazarlom.
Van más is aki ilyen sokat használ naponta? Titeket nem zavar ha véres? Vagy cserélitek ugyanúgy minden mosdó alkalmával? Mi lehet a megoldás?
Kehely.
Egyébként ne cserélj ennyit. Pazarolsz és szemetelsz, de nagyon durván. Feleslegesen dobod ki a pénzt és a tesódnak igaza van.
Tényleg felesleges ilyen gyakran cserélni. Ha nagyon erősen vérzel akkor kell gyakrabban cserélni, de akkor sem megy el 10-12 darab.
Ha zavar akkor tampon, vagy ahogy írják kehely, mondjuk én azt még nem mertem kipróbálni
Nem tudom neked miként lehetne érvelni, hogy ne tedd ezt. Nyilván komfortzónádon kívül esik, de majd berokkant a szívem a napi 10-12 csere leírásának láttán, mert egy iszonyatosan szennyezi a környezetet. A betét nem lebomló, veszélyes hulladéknak számít.
Megértem ha valaki durva vérzésnél elhasznál napi 5-6-ot (és nyilván nem két-három cseppest, hanem 5-6-ost), de a 12... jézusom!
Ha neked nem komfortos a vér látványa, akkor használj tampont vagy kehelyt, az utóbbi amúgy is nagyon környezetbarát. De már csak azért is megértem a családod, mert a betét drága. Egy átlagos always, amiben van 10-12 darab simán van ezer forint, így pedig havi akár 7 ezret is erre lőhetsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!