Valaki esetleg tud erre valamilyen bevált megoldást?
November 4-én jött meg utoljára az átalag ciklusaim 30-32 naposak, így december 4-én kellett volna megjönnie. December 3-án felvettem a 3. oltást(pfizer). Azóta sem menstruálok. Ez a ciklusom 83. napja…nagyon el vagyok keseredve, a férjemmel babát szeretnénk.
Kioktatást nem szeretnék köszönöm, így is eléggé rosszul érzem magamat.
Voltam dokinál, azt mondta várjak fél évet, ha akkor sincs semmi akkor menjek vissza….de ez szerintem vicc kategória.
Mozgást és diétát javasolt, mint minden vérzészavarra, de elmondása szerint ez teljesen normális.
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz.
Szerintem is így van, magánrendeléstől én se ezt vártam volna.
Bocs, de ezt eléggé kár az oltásra fogni.
December 4-én kellett volna megjönnie, 3-án kaptad az oltást. Ovuláció két héttel vérzés előtt van, és ha van ovuláció (és nincs terhesség), akkoe vérzés is kell, hogy legyen, oltás ide vagy oda.
Tehát egy nappal a várható vérzés előtt beadott oltás nem okozhatja a vérzés elmaradását.
Hormonokkal nem kéne játszani, akár természetes, akár gyári, mert bezavarnak és nehezítik a diagnózis felállítását.
Amúgy kb. bármi meg tudja zavarni a hormonháztartást és elnyújtani vagy lerövidíteni a ciklust a stressztől a bulizáson át a karácsony és újév közötti életmódváltásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!