Lányok, nők! Problémát jelent-e nektek férfi ismerősötök lakásán a betét vagy tampon kidobása a szemétbe?
Figyelt kérdés
2023. aug. 21. 23:19
11/21 anonim válasza:
#10 köhögj, vagy húzd le a WC-t amikor épp kibontod. Vagy nagyon lassan bontsad, úgy nem hallani.
12/21 anonim válasza:
Persze, nő vagyok, normális, hogy menstruálok.
Ezt bármelyik szingli férfi ismerősöm tudja. Be is b.na, ha fél délután a táskámban kéne tárolni a véres tampont.
13/21 anonim válasza:
11: inkább nem kéne 14 évesek szintjén lenni és szégyellni, ha az ember betétet használ
14/21 anonim válasza:
Nem probléma, a betétet a tasakjába rakom vissza és úgy dobom ki.
16/21 anonim válasza:
Igen, nekem azt jelentett. (Van-e kuka a wc-ben? Ha igen, figyelik-e majd utána,hogy kiürítsék? Stb. Lehet, hogy nem kellett bolna, de én feszengtem ezeken) Viszont már kb. 8 éve kelyhet használok, amivel nincs ilyen probléma. (Meg eleve cserélni is kb. dupla annyi idő után kell csak)
17/21 anonim válasza:
Abszolút nem. Betekerem alaposan vécépapírba, ha van a vécében kuka, abba dobom, ha nincs, akkor a kintibe. (Olyan is volt, hogy vkinél még nem tudtam, hol van, akkor megkérdeztem.) Nevetségesnek tartom, ha vki feszeng ezzel kapcsolatban, meg köhögni kell egy betét kibontásakor, ugyan már… Felnőtt nők vagyunk, az, hogy mondjuk egy vendégségbe nem kell minden apropó nélkül bejelenteni az asztalra felállva, hogy épp dől a vér, még nem jelenti azt, hogy szégyenkezni is kell, ha kiderül. Arra kell ugye egyedül figyelni, hogy kulturáltan, becsomagolva legyen a szemetesbe behelyezve.
18/21 anonim válasza:
#7 Műanyag hulladék ígyis-úgyis keletkezik, hiszen az újonnan kibontott betét műanyagba van csomagolva higiéniai okok miatt, az pedig 100% logikus, hogy ebbe a zacskóba csomagolják a már használt betétet.
19/21 anonim válasza:
Én kelyhet használok, szóval már nem jelent ez a dolgot problémát. Régen se izgultam rajta. És ha látják, hogy betét van a kezemben, vagy éppen tampon, akkor mi van? Nem fogom szégyellni magam a hozzá közel állók előtt, mert merészelek menstruálni. Én tipik az az ember vagyok, aki nem jön zavarba, ha menstruációról, szexről, vagy bármilyen kínosabb dologról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!