Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezt honnan tudhatom?

Ezt honnan tudhatom?

Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni tampont használni (régebben is használtam ritkán, de mostmár, hogy elvesztettem a szüzességem, ugy gondolom könnyebb lesz a használata a számomra). Mielőtt megjönne a vérzésem, feltehetem, vagy nem érdemes? Addig használjak tisztasági betétet vagy simát, és mikor megjön utána a tampont? Valamint ti hogy szoktátok, először a nagyobb méretek, aztán a kisebbek az utolsó napokon? Előre is köszönöm a segítséget!

2023. júl. 24. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Hat kezdesnek minit hasznalnek betettel, mikor mar biztos, hogy orakon belul megjon. Normalt csak verzesnel. Es amig nem ismered ki, nem mersz nagyobbat hasznalni, pedig eros mondjuk, addig betettel csinalnam.

Igazabol nem nyaron kezdenem. Ha melyen van, akkor nem erzed, es ha atazott mar, akkor jon ki konnyen.

2023. júl. 24. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:
A tampont tilos vérzés nélkül felhelyezni. Tönkreteszi a nyálkahártyát! Akkor használd, ha már megjött. Addig mást alkalmazz. Betét, menstruációs bugyi, kehely, stb.
2023. júl. 25. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!