Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nők! Problémát jelent-...

Lányok, nők! Problémát jelent-e nektek férfi ismerősötök lakásán a betét vagy tampon kidobása a szemétbe?

Figyelt kérdés

2023. aug. 21. 23:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Amikor menstruálok, viszek magammal kicsi zacskókat, és (a papíron kívül) azokba kulturáltan, légmentesen becsomagolva dobom ki. Így már akár a konyhai szemetesbe is, ha más nincs az illetőnél. Sosem volt ebből probléma.
2023. aug. 21. 23:27
 2/21 anonim ***** válasza:
48%
Szia. Van hogy vendegsegbe megyunk en betetet hasznalok,de nem szoktam kidobni a szemetesbe. En feltekerem beleragasztom a masik betez zacsijaba bele egy kis wc papirba aztan bele rakom a taskamba itthol kidobom. Tudom furan hangzik de sajnos en szegyellem mashol kidobni. Tudom termeszetes de hat akkoros.
2023. aug. 21. 23:29
 3/21 hosszúhajú ***** válasza:
67%
csak akkor dobom ott szemetesbe ha más nő is lakik a pasival. akkor nem fog kitűnni ha véletlenül "beleturkál" de amúgy is wc papírba bugyolálom és zacsiba teszem. szingli pasi szemetébe nem tenném.
2023. aug. 21. 23:34
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Engem egyáltalán nem zavar, én kidobom náluk. Semmi baj nincs a betéttel, össze van tekerve, egy színes henger látszik csak.
2023. aug. 22. 05:38
 5/21 anonim ***** válasza:
89%
Nem probléma.
2023. aug. 22. 07:47
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
2-es, egyébként utcai szemetesbe is kidobhatod, nem kell attól hazáig hurcolni, mert vendégnél nem mered.
2023. aug. 22. 07:51
 7/21 anonim ***** válasza:
28%
Környezetbarátnak tűnik minden darabot zacskóba csomagolni a kidobáshoz.
2023. aug. 22. 08:22
 8/21 anonim ***** válasza:
58%
#7 tudod kevesen szeretik a használt intim higiéniai termékek szagát. Főleg, ha mondjuk már ott állnak pár napja.
2023. aug. 22. 08:25
 9/21 anonim ***** válasza:
71%

Sőt, még környezetbarátabb, ha tampon és betét helyett kehellyel, mosható betéttel, vagy mensibugyival próbálkozik az ember... :))

2023. aug. 22. 09:10
 10/21 anonim ***** válasza:
61%
problémát inkább az jelent, ha olyan helyen van a wc ahol közel van a többi ember, és hallani ahogy kibontom a betétet, becsomagolom.
2023. aug. 22. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!