Miért nem tudom felhelyezni a tampont?
Amikor próbálom felhelyezni, akkor kellemetlen és egy picit fáj, (amikor kihúzom akkor is, de akkor legalább könnyen kijön) de érzem, hogy bennem van, csak egyszerűen kilóg a vége, és nem csak a fonál, hanem a tamponnak is a vége pedig elvileg "bent van", és amikor ülök, akkor is olyan furcsa érzés. Pedig elvileg nem kéne éreznem, ha jól tudom...
Mit csinálhatok rosszul? Pedig olvastam, hogy hátrafelé kell, nem felfelé, és hiába úgy csinálom, nagyon nehezen megy fel...
(Megjegyzés: eddig csak a minit próbáltam, és sohasem próbáltam ezelőtt.)
Szétrakod a lábad, odateszed a lukhoz, és ujjal feldugod, ennyi.
Ha még szűz vagy, akkor meg egyenesen fölösleges a tampon, az orvosok sem igazán ajánlják. Vagy ráparázol és emiatt nem megy.
Ha kilog a vege, akkor az ugy nem jo. Labad terpeszallasban legyen es egy kicsit rogyaszd be a terded.
Igy probald meg, kisse hatrafele es egy picit balra tolni.
En legalabbis igy csinalom, de anatomiai kulonbsegek lehetnek, ki kell tapasztalni
Ha jol teszed fel, de lecsuszik, akkor kicsi a meret, nagyobb kell.
Szuzen is lehet hasznalni, a szuzhartya nem egy zart dolog, van rajta lyuk.
Nem teszed elég mélyre. Ha érzed, az tényleg nem jó és az azért van. Amikor felhelyezed kb az egesz ujjadat elnyeli a huvely, aminek a vegevel nyomod fel a tampont. Csak a madzag vege log ki.
Illetve ugy ne helyezd fel hogy nem menstrualsz mert akkor tenyleg faj. Kihuzasnal ha picit kellemetlen az normalis. De ha erzed hkgy benned van az nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!