Már lassan egy éve menstruálok, de eddig mindig betétet használtam, ami számomra nem volt valami kényelmes, sőt még a cicagatyán, tesin is látszódott nagyjából a körvonala. Néztem már sok videót, hogy hogy kell felhelyezni. De félek, hogy valamit megsértek, vagy nem fog "tökéletesen illeszkedni".
Remélem, tényleg lány vagy és segítségre van szükséged. Mosd meg előtte mindig a kezed, a tampon alján bontsd ki a madzagot, terpesz, picit behajlított térdekkel helyezd fel lassan, a madzag maradjon kívül, azt foghatod a másik kezeddel, majd később elrendezed a bugyiban. Nyomd fel kb 5 centire a tampont, hogy tényleg bent legyen. Ha bővebb a vér, könnyebben felcsúszik. Ha kevesebb, lassabban csináld, és úgy nem fog fájni. Óránként minimum cseréld, majd a madzag segítségével lassan ki tudod húzni, becsomagolod wc papírba, és kidobod a kukába (nem húzod le a Wc-n!).
2022. szept. 4. 15:11
6/10 A kérdező kommentje:
5. Köszönöm a segítséget!
Végre valaki értelmes aki elhiszi h lány vagyok
2022. szept. 4. 15:13
7/10 anonim válasza:
Igazából nem tudod elrontani. Én a teljes ujjamat feltolom utána. Nem felfelé kell tolni hanem hátrafelé. De érezni fogod.
26N
2022. szept. 4. 18:34
8/10 A kérdező kommentje:
7. Annyit még én is tudok, hogy felfelé kell nem hárafelé..
2022. szept. 6. 15:14
9/10 anonim válasza:
Na sikerült? Amúgy nincsen vmi más a családba akinek pinája van? Pl anyukád, anyósom szomszéd. Asszony? Ok megmutatjak nem itt égetés magad h csaj kent ennyit sem tudsz
2022. szept. 6. 16:18
10/10 anonim válasza:
én nem használnék a helyedbe tampont, csakis betétet. a betétet könnyebb cserélni. tampont egyszer próbáltam életembe, elég fura volt ott nyúlkálni, meg idegennek éreztem ahogy bennem volt, így maradtam a betétnél. úgy gondolom a betét sokkal természetesebb mint a tampon. meg a betétnél látom mikor kell magamat tisztába tennem. meg lehet ez egyedi , de én sokkal jobban görcsöltem a tamponnal. betétnél is eléggé fáj a hasam, de tamponnal még kibírhatatlanabb volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!