Még soha nem használtam tampont de holnap ki akarom próbálni tegnap jött meg. Hogy kell felhelyezni? És ha kényelmetlen lesz mit csináljak? Ti hogy csináltatok legelőször?
Van itthon mindenfajta
Minit akarom kiprobalni
És milyen pózban?
Már unom hogy ha megyünk vásárolni nem lehet nyugodtan mert mindig cserélni kell a betét 2 órát bit ki vagy kevesebbet
16l
Intimkehely a legjobb. Olvass utána. Ha megtanulod használni utána soha többet nem fog gondot okozni a mensi.
Tampont nem ajánlom, mert nem csak a vért hanem a természetes hüvelynedved is felszívja. Plusz oké, hogy nem ázol el alul, de kényelmetlen a cseréje. Tiszta kell hogy legyen a kezed, és ha minit használsz, akkor erősebb vérzéskor akár óránként is cserélheted vagy 40 percenként. Ha szűz vagy, akkor a mini nem kell hogy kellemetlenséget okozzon. Tévhit, hogy "átszakad" a szűzhártya. Én szűz voltam mikor normál méretet használtam.
Alkalmazása: leguggolsz, megrántod enyhén a tampon madzagját. Leguggolva a mutatóujjaddal felnyomod amíg birod utána kicsit kintebb húzod épp hogy csak kicsit egy mozdulatnyit, hogy a méhszájnál ne told tovább, ami még a hüvelyed, csak túlnyúlik kicsit. Anatómia..nézd meg hornonmentes csatornát youtubeon és akkor érteni fogod mit próbálok elmotyogni ilyen bénán. :D
Nekem sokszor volt, hogy tovább nyomtam és nem ment rá rendesen a vér.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!