Mi történik ha egy nő tovább és tovább halogatja a orvosi kezelést mellrák során? Megfog halni?
Figyelt kérdés
Mennyi idő elteltével hal meg egy nő ha soha nem megy el orvoshoz de tudja hogy mellrákos?
Nyugi én nemvagyok rákos de sajnos a barátnőm igen ugyanis nem mer elmenni orvoshoz fél hogy le kell vágnia a haját vagy el kell hogy távolítsák a mellét.
Ettől fél.
Magától a ráktól nem fél.
Kérlek ne térjetek el a kérdéstől.
2023. aug. 12. 10:36
31/32 anonim válasza:
A váladékozás nem feltétlenül van daganatnál, illetve nem feltétlenül kóros. Nem mindegy h 1 járatból v több tejjáratból jön. Milyen gyakori, milyen a színe. Pl a sárgás, zöldes hormonális. A véres ill barnás az gond.
# Nagyon kis poénos vagy 25, attól még én tényleg emlődiagnosztikai asszisztens vagyok, tudom fura, h nem csak hozzád hasonló 8 elemit végzettek vannak, de attól még igaz.
32/32 anonim válasza:
#31. Az nem neked szólt, okoska, hanem a "18 meg 17 éves" kérdezőknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!