Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellrák után lehet termálvízbe...

Mellrák után lehet termálvízbe menni?

Figyelt kérdés
Édesanyámnak 5 éve volt mell daganata amit el is távolítottak, sajnos a melléből is egy részt. Ez után sokáig nem akart strandra menni. Most már úgy gondolta hogy jönne. Vettünk is neki olyan fürdőruhát ami protézis zsebes. Most viszont azt hallotta valakitől hogy akinek ilyen daganata volt nem jó a termál víz. Igaz lehet ez? Szabadságon von a doktornő egész augusztusban, jó lenne ha valaki tudna mondani biztosat mert ha esetleg nincs vele összefüggésben a termálvíz akkor még nyáron ki tudna jönni strandolni. Nem minden nap de úgy heti 1x kikapcsolódnák ha lehet neki is.
2023. aug. 5. 07:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A webbetegen van egy nagyon kedves onkológus, akitől 7-800 forint ellenében szakszerű választ kaphatnál. Dr. Baki Márta.
2023. aug. 5. 08:52
 2/5 A kérdező kommentje:
800Ft? És azt hogy jutottam el hozzá? Utalok vagy hogy?
2023. aug. 5. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem. Kártyával kell fizetni az elején. Nem kell tartani ott ettől a fizetési módtól, már tucatnyiszór kérdeztem. És mások is, megnézheted a régebbi válaszokat is, van ezernyi. Egész pontosan azt hiszem 708 forint az ára. Elszoktam olvasni Baki Márta válaszait, szerintem nagyon rendes.
2023. aug. 5. 11:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Megnézem a válaszokat de nekem nincs bankkártyám
2023. aug. 5. 12:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezt találtam a neten: "„Általánosságban az onkológusok jó pár évig (általában 5 évig) nem javasolják, hogy meleg fürdőkbe járjanak a daganat miatt korábban műtött betegek. Egyértelmű bizonyíték ugyan nincs, de az feltételezhető, hogy a szervezetben esetleg megbúvó ráksejtek az erek kitágulása révén olyan helyekre is eljuthatnak, olyan helyekre is kitapadhatnak, ahol egyébként értágulat, vérbőség nélkül nem jelennének meg. Nincs pontos adat arra, hogy ez milyen fokú kockázatnövekedést okoz."
2023. aug. 5. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!